Video- In The Sport Light – Lucian Popescu, despre skateboard și youtube


Hello, Alisters!

Astăzi ne întâlnim cu Lucian Popescu de la Virgin Radio. Pe Lucian îl cunoșteam din vedere de mai mult timp, dar niciodată nu am interacționat, până ne-am întâlnit în direct la matinalul de la Virgin Radio. Și, daca el ne-a provocat la radio cu tot felul de jocuri, a fost rândul nostru să-l invităm In the sport light, unde tot el a provocat-o pe Alexandra să ardă caloriile pe skateboard.

Lucian este om de radio, jurnalist, vlogger și OM. Noi ne-am întâlnit la Bite, un loc relativ nou deschis, unde Lucian și-a comandat un toast cu avocado și ou și un tort cu morcovi. Alexandra nu a avut foarte mult de lucru, dar  a învățat să meargă pe skate și ne-a arătat că a face sport poate fi declinat în  foarte multe variante de mișcare.

Între timp eu, m-am amuzat cu Lucian, care mi-a povestit off the record că sunt momente când se folosește de vocea lui cu un timbru pe care nu ai cum să nu-l remarci, în sensul în care vrea să impresioneze.

Ce părere are despre online, Facebook, ce lege ar da dacă ar avea această putere, ce nu îi place la o femeie, dar și cât de mult am râs, la un click distanță în video-ul de mai sus.

O săptămână activă!

Categorii Video