VIDEO – In The Sport Light – Andreea Vasile: Viața în umbră sau în lumina reflectoarelor?

Hello, Alisters!

Invitata mea de astăzi este Andreea Vasile. Am cunoscut-o acum câțiva ani la  Universitate. Eram amândoua furioase pe incidentul de la Colectiv și protestam. De fapt, eu o știam de Andreea de mulți ani de la televizor. Am fost fan Big Brother, primul sezon în care ea a participat. Era printre favoriții mei.  Chiar dacă este o experiență pe care nu ar mai repeta-o, a fost un moment important în viața ei care i-a învins fricile și i-a dat încredere să-și urmeze visul și să dea admiterea la actorie. Acum este actriță de teatru și film. O putem urmări pe HBO în sezonul trei din serialul Umbre.

Cu Andreea mă întâlneam și la sala destul de des, deoarece mergeam la aceleași clase de pump, cycling, kick boxing, dar astăzi noi vom mânca și Alexandra va face sport pentru noi. Andreea și-a ales un snitel cu cartofi prajiți. Până aici, nimic ieșit din comun, dar snitelul a fost unul atipic. Poza de mai jos cu siguranța nu mai are nevoie de descriere.

Andreea a făcut handbal de performanță și sportul e constant în viața ei. Ea își diversifică antrenamentele și, pentru că nu îi place ceva anume, Alexandra a făcut astăzi un antrenament circuit, high intensity interval training, pentru a arde toate caloriile mâncate de Andreea.

A fost o întâlnire amuzantă care a durat vreo două ore și după ce am terminat filmările. Aș mai fi stat dacă nu aveam program . E o placere să discuți cu Andreea pentru că e o persoană complexă,  caldă și cu un simț al umorului aparte. Am discutat cele mei diverse subiecte de la Kim Kardashian până la Hanya Yanagihara. Dacă vrei să afli care este asemănarea între ea și personajul Nico, rol pe care îl are în serialul Umbre trebuie să dai click pe videou-ul de mai sus.

Până lunea viitoare vă doresc o săptămână plină de activități care vă fac plăcere și oameni interesanți ! Șiiiiii sport!

Mulțumim World Class pentru sprijinul acordat.

Categorii Video