Video-Beauty Dilemmas: Cum obţii red eyes makeup?

Când vine vorba de machiaj, toamna lui 2017 poate fi considerată adolescentină, rebelă şi lipsită de reguli. În plus, devine o provocare să îmbini culori de farduri care până acum păreau a fi interzise. Red eyes makeup e doar un exemplu.

Aşadar, chiar dacă poate în trecut ţi s-a spus să eviţi red eyes makeup (pleoape învăluite în tonuri de roşu) şi să porţi pasionala nuanţă doar pe buze, acest lucru nu mai este valabil. Bojan Djordjevic, make-up artist Sephora ne arată în episodul Beauty Dilemmas de azi că red eyes makeup nu are nimic de-a face cu un look obosit, bolnăvicios sau de vampir, aşa cum era considerat înainte genul acesta de machiaj.

Red is your colour

Să nu îţi fie frică, joacă-te! Chiar dacă vara a trecut, iar strălucirea soarelui nu ţi se mai poate citi pe pielea bronzată, ochii tăi pot radia în nuanţe puternice. Culorile intense, metalice precum auriul, arămiul şi, de ce nu, nuanţele de bronz şi cupru, sunt cele mai bune alegeri ale acestei toamne. Nuanţele de roşu, fie acestea calde sau reci, în combinaţii pe care, cu siguranţă nu le-ai văzut posibile până acum, te scot din anonimat.

Cum obţii red eyes makeup. Tips & tricks oferite de Bojan Djordjevic

Roşul este o culoare intensă şi trebuie purtată în mod corespunzător. De aceea, este recomandată folosirea mai multor nuanţe de roşu pentru a-i conferi privirii tale profunzime şi definire, în comparaţie cu utilizarea unui singur ton de culoare. De asemenea, pentru a obţine look-ul mult dorit, alege ca bază un fard roşu. Peste acesta, aplică în centrul pleoapei un roşu metalic precum cranberry metallic, rose gold sau coppery gold, şi amestecă-l până se uniformizează cu roşul aplicat ca bază.

Iar dacă te tentează red eyes makeup, dar nu ai găsit încă farduri în nuanţe de roşu care să te încânte, fă o vizită în magazinele Sephora şi caută paleta Desert Dusk de la Huda Beauty. Da, ai citit. Produsele ce poartă semnătura celebrei Huda sunt acum disponibile şi în România.

Paleta de farduri Desert Dusk, Huda Beauty, 293 lei, Sephora

Înlocuieşte tonurile calde de arămiu sau auriu cu o nuanţă la fel de caldă de roşu. Deoarece cele două tonuri sunt foarte apropiate în ceea ce priveşte culoarea, este foarte uşor să faci transferul  între acestea, fără a ieşi din zona ta de confort. Dacă porţi un fard roşu pe întreaga lungime a pleoapei, combină această nuanţă cu o serie de culori mai neutre (în acest caz tonurile de maro sau cafeniu sunt completarea perfectă) în partea de sus a pleoapei superioare, pentru definire.

Păstrează restul machiajului în culori neutre, în tonuri reci, pentru a-ţi evidenţia trăsăturile frumoase ale feţei  şi a nu arăta precum un vampir. „Îmbracă-ţi” chipul cu o pulbere de roz, aplicând un blush sub linia pomeţilor şi purtând pe buze un roz rece. Şi nu uita, lasă restul chipului tău natural. Nu îţi contura sprâncenele!

Categorii Video