Video – Beauty dilemmas: Momentul tău este acum. Cum te bucuri de fiecare clipă? Interviu cu Angela Coman

Dacă e marţi, e timpul pentru un nou episod din cadrul serii speciale #beautydilemmas. Momentul tău este acum a fost punctul de plecare al tuturor interviurilor de până acum, iar azi, stau de vorbă cu Angela Coman, co-fondatoare Belle Maison Spa, care a transformat bucuria de a savura fiecare clipă într-o filosofie de viaţă. Numele ei  îmi vine printre primele în minte când vorbim despre wellness în România. Şi asta pentru că a reuşit să facă trecerea de la un simplu day Spa la the relaxation station în centrul capitalei.

„Mi-am dorit un Spa unde relaxarea să atingă noi dimensiuni. Un Spa unde ritualurile senzoriale, terapiile anti-aging sau procedurile de remodelare corporală să devină un reper pentru răsfățul simțurilor și totodată, să fie prilejul unei călătorii interioare autentice. Am vrut ca timpul petrecut de oaspeţii noştri la Belle Maison să se măsoare în clipe în care întreaga atenție să le fie dirijată înspre propria lor persoană”, îmi mărturisea Angela când ne-am cunoscut.

De-a lungul timpului, am învăţat de la ea că e important să devii o prioritate în viaţa ta, să te pui pe primul loc şi să te bucuri mereu de prezent. Ca să te poţi cu adevărat bucura de fiecare moment, trebuie să faci paci cu tine şi să îţi regăseşti echilibrul. Şi ce loc mai bun să faci asta dacă nu la Spa? La urma urmei, atunci când suntem relaxate şi grijile ni se şterg de pe faţă, frumuseţea iese la iveală.