Video: Beauty Dilemmas – Cum să combini eyeliner-ul cu rujul mat într-un machiaj

Buzele roşii în combinaţie cu o tuşă de eyeliner trasată cu precizie reprezintă unul dintre look-urile mele preferate ale tuturor timpurilor. De când a intrat în scenă rujul mat, clasicul machiaj trece însă la un alt nivel. Inevitabil, m-am întrebat dacă odată ce voi opta pentru o nouă textură, va trebui să schimb complet regulile jocului. Şi cine ar fi fost mai potrivită să îi cer părerea, dacă nu Mirela Vescan, make-up artist Rimmel London, cu o experienţă de 25 de ani în domeniu.

Ca să ne fie cât mai uşor, atât mie, cât şi celor care urmăresc episoadele Beauty Dillemas, Mirela a stabilit dinainte lista produselor de la Rimmel London de care avem nevoie, oferindu-ne totodată şi tips-uri preţioase despre cum să le folosim corect.

Cât despre rujul mat pe care mi l-a recomandat nu pot să vă spun decât că e musai să îl încercaţi şi voi. E combinaţia perfectă între culoare intensă, confort, hidratare şi rezistenţă – ceea ce nu e tocmai simplu de găsit la un ruj cu textură mată.

Tips & tricks de la Mirela Vescan

Fix&Perfect Pro Primer: Se aplică simplu, ca o cremă, cu mişcări circulare de masare uşoară.

Fix&Perfect Pro Primer
Fix&Perfect Pro Primer

Fond de Ten Fresher Skin: Te vei îndrăgosti instant de textura lejeră şi aerată. Cantitatea de care ai nevoie pentru un machiaj de zi  nu trebuie să depăşească dimensiunea unei perle. Îl poţi aplica cu un beauty-blender, cu o pensulă specială pentru fond de ten sau cu mâna curată.

Fond de Ten Fresher Skin
Fond de Ten Fresher Skin

Anticearcăn Hide The Blemish: Cu o putere mare de acoperire, acest corector dens se poate aplica direct pe ten sau se poate mixa cu puţin fond de ten.

Hide The Blemish

Pudră pulbere Match Perfection: Această pudră microfină fixează foarte bine fondul de ten şi se aplică în cantitate foarte mică. Eu am folosit o dischetă din vată, însă se poate folosi şi o pensulă sau aplicatorul încorporat.

Pudră pulbere Match Perfection
Pudră pulbere Match Perfection

Mono fard de pleoape Magnifeyes, nuanţa 006 Poser: Cu o pensulă pentru pleoape (alege una mai lată pentru a câştiga timp), ţinută la 45 de grade, aplică fardul printr-un masaj delicat. E important de ştiut că,s prin masaj, fardul se fixează foarte bine.

Mono fard de pleoape Magnifeyes, nuanţa 006 Poser
Mono fard de pleoape Magnifeyes, nuanţa 006 Poser

Kit pentru sprâncene Brow this Way: Obţine sprâncenele perfecte în doi paşi simpli. Mai întâi, conturează forma sprâncenelor cu fardul cerat. Vei observa imediat cum firele de păr se ordonează şi capătă textură. Mai apoi, foloseşte fardul compact existent în trusă pentru a le fixa.

Kit pentru sprâncene Brow this Way
Kit pentru sprâncene Brow this Way

Creion de ochi Scandaleyes: Mina acestui creion este emolientă şi foarte bine pigmentată. Fardează baza genelor inferioare şi puţin sub ele. Cu o pensulă subţire, uniformizează şi estompează linia de creion. Mai apoi, fixeaz-o cu un fard brun, mat, natural.

scandaleyes_liner_waterproof_kohl_kajal_shade_001_black_r_iso39l-0
Creion de ochi Scandaleyes

Mascara Scandaleyes Reloaded: Aplică mascara cu mişcări de sus în jos şi în zig zag. Aceste mişcări fac ca genele să fie îmbrăcate într-un strat generos şi să capete un volum de invidiat.

Mascara Scandaleyes Reloaded
Mascara Scandaleyes Reloaded

Micro Liner Scandaleyes: Aplicatorul din fibră şi textura fluidă a acestui produs transformă această etapă a machiajului într-o joacă. Trasează o linie fină lângă rădăcina genelor superioare cu o mică extensie spre exterior.

scandaleyes-precision-micro-eyeliner_product
Micro Liner Scandaleyes:

Creion de Buze Lasting Finish: Acesta evidenţiază frumos şi natural forma buzelor, asigură acurateţea machiajului şi îi măreşte rezistenţa. Dacă îl uniformizezi cu o pensulă şi îl extinzi pe toată suprafaţa buzelor, devine un primer pentru ruj.

lasting-finish-1000-kisses-pencil
Creion de Buze Lasting Finish

Ruj de Buze The Only 1 Matte: Chiar dacă are o textură mată, acest ruj hidratează pozele şi îţi conferă o senzaţie de confort. În plus, îţi învăluie buzele într-o culoare absolut tentantă, care rezistă ore îndelungate. Aplică-l într-o cantitate foarte mică deoarece este foarte pigmentat.

Ruj de Buze The Only 1 Matte
Ruj de Buze The Only 1 Matte

Fard de obraz Lasting Finish: Un fard natural, care trebuie aplicat central pe pomeţi. Ca să vă fie uşor să vă orientaţi, reţineţi că atunci când aplicaţi fardul de obraz, acesta nu trebuie să coboare sub nivelul vârfului nasului.

Fard de obraz Lasting Finish
Fard de obraz Lasting Finish

Categorii Video