Video-Beauty Dilemmas: Cum obţii one tone look în nuanţe de piersică

Încă de la începutul anului, la Hollywood, s-a făcut remarcat un nou curent în materie de frumuseţe: Peach Panic. Aşa cum indică şi numele, nuanţele de piersică au devenit peste noapte elementul central în machiaj, stârnind obsesii în toată regula. Specialiştii de peste ocean pun fenomenul pe seama versatilităţii culorii, dar şi a faptului că flatează orice nuanţă de piele.

Deşi avem mână liberă şi putem jongla după bunul plac cu tonurile aplicate pe pleoape, buze şi chiar pe pomeţi, am rugat-o pe Claudia Neacşu, make-up artist să ne îndrume.

După ce aplici blush în pliul pleoapei şi creezi mai apoi un efect subtil de adâncime folosind fardul Salted Caramel de la Too Faced, există un secret care face diferenţa când vine vorba de machiaj în tonuri de piersică. Pe toată pleoapa, cu degetul aplică fardul Tea Party de la Colourpop. Inevitabil, te va duce cu gândul la şampanie rose şi la tea parties memorabile.

Buzele capătă o tentă delicioasă când ne jucăm cu peach tones. Pentru a recrea acasă look-ul prezentat în acest episod Beauty Dilemmas, aplică un ruj cu textură mată într-o nuanţă de piersică de la Anastasia Beverly Hills din paleta Lip Palette. Pentru un efect uşor ombre, Claudia recomandă să foloşeşti pe conturul buzelor rujul lichid în nuanţa Rio de la Ofra. La final, pentru un plus de strălucire, mizează pe  Butter Lip Gloss, nuanţa Crème Brulée de la NYX. Et voilà!