VIDEO – Beauty Dilemmas: Cum îţi prinzi o eşarfă în păr în 3 moduri diferite

În urmă cu ceva timp, am primit cadou o superbă eşarfă din mătase de la Corina Stoicescu şi Hamid Katrib, doi oameni pe care îi admir teribil. Împreună au lansat o colecţie de eşarfe dedicate atât femeilor, cât şi bărbaţilor şi au numit-o Efemere. Conceptul lor de a transpune picturile suprarealiste ale lui Hamid (artist, arhitect şi designer de interior) pe un material preţios a demonstrat că acestea nu stârnesc emoţie doar agăţate pe perete, ci te pot binedispune şi îţi pot schimba complet look-ul atunci când le porţi la gât. Sau, de ce nu, în păr.

PR în industria de beauty, pragmatic şi cu o soluţie pentru orice problemă, Corina m-a îndemnat, când ne-am întâlnit să îmi facă darul, să nu mă tund dacă vreau o schimbare, ci să îmi coafez părul diferit şi să mizez pe accesorii.

Uşor de zis, greu de făcut. După mai multe căutări şi după mai multe discuţii cu diverşi hairstylisti, mi-am dat seama că Anca Ivanov era experta potrivită pentru acest episod. Iar dacă nu ar fi urmat o altă filmare, mai mult ca sigur nu ne-ar fi arătat doar trei exemple, ci ne-am fi lungit până târziu în noapte.
 
Visul meu de a-mi prinde o o eşarfă în păr şi rezultatul final să arate ca într-o poză de pe Pinterest s-a îndeplinit. Dacă şi vouă v-a plăcut acest episod, aştept comentariile voastre.

Categorii Video