Victoria’s Secret Beauty: noua ta destinație sexy de shopping online

Un zvon sexy circulă de ceva vreme în oraș și îți putem confirma din surse sigure ca este cât se poate de adevărat: cel mai așteptat magazin online este de astăzi live și poți deja răsfoi noutățile din confortul casei tale. Răsfață-te cu toate parfumurile, spray-urile, loțiunile tale favorite și descoperă accesoriile preferate de la Victoria’s Secret cu livrare rapidă chiar la ușa ta!

Odată cu lansarea victoriassecretbeauty.ro cele mai dorite produse vor fi ale tale cât ai spune “adaugă în coș”! Noi am pornit deja virtual la shopping dis-de-dimineață și am întocmit o listă sexy de achiziții esențiale pentru această primăvară. Iată în ce merită să investești pentru a face un refresh arsenalului tău de frumusețe:

Un parfum – fiecare aromă aduce un moment provocator în viața ta de care îți vei aminti cu plăcere. Ne este greu să ne decidem între două tentații, așa că vi le recomandăm pe amândouă:

Noua lansare Victoria’s Secret Very Sexy Orchid – versiunea cea mai concentrată a parfumului cald și gurmand al iconicului brand de lenjerie cu orhidee aromatizate cu citrice și piper roz. Sau poti alege deja clasicul Bombshell – un amestec etern de flori exotice proaspăt tăiate și soare de după-amiază ce transmite încredere și glamour.

Extra-tip: majoritatea parfumurilor sunt disponibile și în versiune roll-on pentru retușuri rapide on the go, pentru a rămâne memorabilă oriunde ai fi.

Produse de îngrijire ce aduc primăvara în casa ta – frumusețea este mereu o investiție profitabilă pe termen lung iar spray-urile și loțiunile de corp parfumate îți vor îmbunătăți inclusiv starea de spirit, nu doar aspectul pielii. Noi ne-am îndrăgostit de ediția limitată Tempting Pear Jasmine ce ne duce cu gândul la o dulce evadare în natura. Must have: exfoliantul pe bază de zahăr și pulbere de coajă de nucă alături de loțiunea de corp din aceeași gamă. Nu uita să urmărești secțiunea de oferte: în fiecare lună poți găsi adevărate comori cosmetice – poate chiar produsele pe care ți le doreai.

O geantă nouă – un accesoriu bine ales nu te va dezamăgi niciodată atunci când trebuie să stilizeze o ținută și să o scoată din anonimat. Geanta de umăr Victoria este o declarație de stil pret-a-porter și se potrivește cu aproape orice stil în noul sezon. Extra-tip: fă-ți un cadou inspirat și cumpără din timp o trusă de călătorie asortată genții tale de umăr în care să organizezi cosmeticele pentru vacanță.

Frumusețea, ca și dragostea sunt extrem de subiective, așa că te invităm pe victoriassecretbeauty.ro pentru descoperi noutățile și a-ți alcătui propria lista de shopping. (P)