Victoria’s Secret a deschis primul magazin în România

Victoria’s Secret

Cel mai sexy brand din lume a ajuns în sfârșit în România. În parteneriat cu Millenium Pro Design, unul dintre liderii europeni din domeniul travel retail, Victoria’s Secret și-a deschis porțile la finalul acestei veri în zona duty free a Aeroportului Internațional Henri Coandă din București – plecări internaționale.

 Victoria’s Secret

Primul magazin cu care Victoria’s Secret își extinde aspirațiile internaționale în România oferă selecții din iconicele colecții de lenjerie intimă care au adus brandului recunoaşterea globală. Rescriind legile atracției sub motto-ul „Confidence is the new sexy”, parfumurile multi-premiate ale mărcii, best-sellers precum Bombshell, Bombshell Seduction, Tease, Love, Angel Gold, Eau So Sexy, Scandalous, Crush sau VS Night încununează gama de produse disponibile în aeroport, alături de loțiunile și apele de corp complementare. 

Victoria’s Secret

Li se adaugă articole de beauty, travel și accesorii în tendințe ce aduc un plus de strălucire vacanțelor cu stil. Începând din această toamnă, călătorii se vor putea bucura de noi colecții: lenjerie de noapte Victoria Sleep și articole Victoria Sport, o colecție funcțională, dinamică.

Victoria’s Secret