Victoria și David Beckham și-au botezat copiii

victoria beckham

Ultimii născuți ai familiei Beckham, Cruz (14 ani) și Harper (7 ani) au fost botezați recent, iar nașii copiilor au fost Eva Longoria și Marc Anthony.

David și Victoria Beckham și-au creștinat doi dintre cei patru copii în prezența rudelor și a prietenilor, iar Victoria a publicat o poză cu Harper și Cruz și a scris: ”Sunt foarte mândră de creștinarea lui Harper și a lui Cruz în prezența prietenilor și a familiei, sunt foarte recunoscătoare pentru acest lucru.”

”N-aș putea fi mai mandră de copiii mei și le sunt recunscătoare familiei mele și nașilor minunați”, Vă iubim, @evalongoria @kenpaves @marcanthony @davidgardner x kisses,” a scris creatoarea de modă alături de o altă fotografie cu întregul clan Beckham.

Eva Longoria este cea mai bună prietenă a Victoriei Beckham, astfel că alegerea soției lui David Beckham nu miră pe nimeni. În plus, Eva Longoria a povestit în presă că Harper este îndrăgostită de micuțul Santi (Santiago, fiul ei de un an și jumătate) și că aceasta deja face pe babysitter-ul cu micuțul.

Categorii Lifestyle