Victoria Beckham și-a prezentat colecția aniversară la London Fashion Week (FOTO)

victoria beckham

S-au împlinit 10 ani de când Victoria Beckham a făcut switch-ul către lumea modei, iar zilele acestea, mai exact pe 16 septembrie, a celebrat momentul printr-o colecție aniversară, la Săptămâna Modei de la Londra.

Show-ul, la care au participat 250 de invitați, inclusiv familia ei, s-a ținut în Mayfair, la Galeria Thaddaeus Ropac. „Sunt din ce în ce mai emoționată de la sezon la sezon, pentru că brand-ul continuă să crească“, a declarat designerul pentru The Guardian.

Toate piesele din colecție au un vibe practic, dar cu toate astea, păstrează tot ce trebuie din zona luxury, intenția din spatele colecției a fost celebrarea femeii moderne. Cum a gândit Victoria Beckham colecția și ce cuprind? Genți supradimensionate, jachete loose fit, cămăși transparente, pantaloni foarte lungi, rochii și bluze tricotate, (plus o pereche de mule tricotați, care ne-au atras atenția), iar paleta cromatică e cât se poate de „stilul ei“ – negru, alb, crem, bleu, roșu.

victoria beckham victoria beckham victoria beckham victoria beckham victoria beckham victoria beckham victoria beckham victoria beckham victoria beckham victoria beckham victoria beckham victoria beckham

Foto: hepta.ro