Viața pe vlog: Selly, Vlad, Cristi & Tequila răspund întrebărilor A List Magazine

Au milioane de vizualizări pe YouTube și la fel de mulți abonați la canalul lor video. Au mii de comentarii la fiecare nou episod postat. Își petrec viața în văzul fanilor, filmând, răspunzând provocărilor lansate de aceștia, cântând. Fiind un pic adolescenți și destul de mult antreprenori. Distrându-se în timp ce fac bani. Vorbim, desigur, despre tinerii vloggeri de pe YouTube-ul românesc. Într-un dialog video (bineînțeles, cum altfel!) am stat de vorbă cu Selly, Tequila, Vlad și Cristi.

Viz, clikbait, disstrack, viral, scheci, vlog, content. Youtuber. N-ați înțeles nimic? Înseamnă că nu vă uitați prea des la vloguri. Că nu faceți parte din cele câteva milioane de abonați la canalele de lifestyle & divertisment pe care s-a mutat distracția în lumea rapidă a internetului fără limite. Cei mai mulți dintre vloggeri spun că se distrează, o parte văd asta ca o meserie pe care ar putea s-o facă și pe viitor. Iar pentru cei câțiva, cei mai buni, vloggingul e deja un full time job.

Andrei Șelaru (Selly),Vlad Munteanu & Cristi Munteanu, Bianca Adam (Tequila) au răspuns întrebărilor A LIST MAGAZINE – vezi câteva răspunsuri în video de mai sus – citește interviul integral în numărul 10 al revistei A LIST MAGAZINE.

AICI – toate locurile în care puteți găsi nr. 10 al revistei A LIST MAGAZINE. 

Foto: arhiva personală

Categorii Video