Viața în viteză alături de pilotul de rally Cristiana Oprea, la Look Who’s Driving (VIDEO)

A-Listers! Săptămâna aceasta, avem o invitată care a cedat scaunul șoferului și s-a transformat din pilot de rally în copilotul meu, pe bancheta din spate a mașinii la Look Who’s Driving. 

Cristiana Oprea este o tânără care și-a transformat visul și pasiunea pentru mașini în realitate. Povestea ei începe odată cu blogul personal unde Cristiana obișnuia să scrie despre travel și mașini. Cu timpul, interesul pentru mașini și feedback-ul celor din jur au transformat bolgul personal în emoticar.ro , unde Cristiana împărtășește povești sincere din mașina de raliu, despre experiența de pilot ce presupune probe speciale , recunoașteri, dictări, multă concentrare, bucurie și linia de sosire.

Diana Lupu & Cristiana Oprea

Sezonul de debut a avut loc la Brașov în martie 2017, atunci Cristiana a  dat startul jurnalului de pilot unde împărtășește experiența de pilot, începând cu detalii tehnice, momente culminante și statistici, iar în toate acestea adaugă emoția resimțită.

”Paradoxal, uneori îmi este teamă să calc accelerația”

Parcursul și povestea Cristianei în domeniul Motor Sport ne inspiră și ne reamintește că visele pot deveni realitate prin muncă, pasiune, determinare și un strop de teamă.

Sunt foarte multe momente în care sun foarte fericită că sunt fată și pot să inspir alte femei  să își urmeze visul. Există momente în care mă simt în dezavantaj, dar cred că sunt doar provocări pe care le-am tot trecut.

Spune Look Whos Driving și alătură-te  unei plimbări cu mașina !

Categorii Video