Vedetele și ritualul lor de îngrijire acasă, în izolare. #beauty

Orice femeie are un ritual de înfrumusețare. Și pentru că frumusețea trebuie întreținută, chiar și când #stamincasa, continuăm și noi seria articolelor în care vedetele ne spun cum se îngrijesc în această perioadă. Astăzi, Geanina Ilieș și Raluca Zenga ne dezvăluie câteva tipsuri de beauty.

Geanina Ilieș

În perioada asta, cred că mi-am făcut măști pentru față, mai mult decât o făceam înainte. Am avut timp pentru mine… Asta nu e rău, chiar mi-am făcut un ritual, iar tenul arată foarte bine. Ce-i drept, foarte rare au fost zilele în care am folosit make-up, însă chiar și așa, l-am răsfățat. Nu-mi lipsesc măștile pentru luminozitate, cu acid hialuronic și vitamina C, pe care le folosesc de două ori pe săptămână, seara și gomajul, o dată pe săptămână.

Zilnic, mă dau cu crema hidratantă pentru tipul meu de ten și cu serumul cu aloe vera. Îmi place foarte mult să îmi aplic, înainte de culcare, o cantitate mai mare de cremă pentru zona din jurul ochilor, pe care o las să intre în piele peste noapte.

Pentru păr folosesc o mască hidratantă. Dar, o dată pe săptămână, după ce o aplic, rămân cu ea pe păr pentru câteva ore și o las să acționeze. Arată foarte bine părul după clătire și uscare. Evit să mă coafez singură, să nu îl agasez foarte mult, îi dau și lui un repaus, pentru că are nevoie.

Pentru corp, cred că sunt “mama loțiunilor”. Îmi hidratez corpul în fiecare zi, dimineața și seara. Am foarte multe creme hidratante și uleiuri cu care mă răsfăț, dar cel mai mult îmi place cum se simte pielea după fiecare scrub. Cred că orice femeie ar trebuie să se răsfețe mai mult în această perioadă și să profite de timpul petrecut acasă, în favoarea ei.

Raluca Zenga

Condiționați de carantină să ne petrecem majoritatea timpului acasă, avem toate șansele ca pielea noastră să arate mai bine ca niciodată! Așa îmi răsfăț eu tenul, fără să duc prea mult lipsa salonului de cosmetică:

-exfoliere blândă, seara. Așa las pielea să-și revină în cursul nopții după îndepărtarea celulelor moarte, în cazul în care există mici iritații și înroșire locală, și aplic un serum de reparare sau o mască specială cu care se poate dormi.

– dacă mă trezesc cu pleoapele ușor umflate (aerul conditionat, curent sau prea mult timp cu ochii în telefon) îmi fac comprese cu ceai verde, din pliculețe pe care după infuzie la țin la frigider.

-auto-masaj ! Merită să petreceți puțin timp urmărind un tutorial despre masajul facial acasă, învățând astfel un pic de fitness pentru ten! Rezultatele se văd imediat, orice serum sau cremă poate fi aplicat cu câteva minute de masaj și presopunctura pentru un ten luminos și uniform.


-încercați noua generație de măști în formă de V cu efect de lifting (ne cuprind maxilarul și se prind după urechi!), ajută la conturarea feței cu un aspect rejuvenat, proaspăt- faceți-vă o fotografie înainte și una după… veți fi surprinse de rezultat!

– inspirată de cosmetica coreeană (care la ora actuală are produse inovative și foarte eficiente!), și cu mult timp la dispoziție – având în vedere că stăm acasă !- răsfățați-vă tenul cu tehnica “Glass Skin”, o metodă care presupune stratificarea de serumuri și creme pentru o piele super hidratată și efect repulpant, de filler natural, cu luciu ca de la interior- în special, dacă folosim produse pe bază de colagen și acid hialuronic.

Categorii Lifestyle