Vedetele poartă nuanțele de blond ale momentului

ce nuante de blond

De la auriu strălucitor la blond platinat, vedetele au ales în acest sezon blondul în toate nuanțele sale. Până la urmă, vara este la numai doi pași distanță, urmează câteva luni pline de zile însorite, distracție, muzică bună și festivaluri, așa că acum este cel mai bun moment pentru a experimenta câteva transformări de look.

În plus, părul blond arată atât de bine în lumina razelor de soare! Iar dacă plănuiești să îi faci o vizită hairstylistului tău în perioada următoare, dar încă nu te-ai hotărât exact ce look îți dorești, noi ți-am pregătit câteva sugestii de nuanțe de blond preferate chiar de vedetele de la Hollywood.

Jennifer Lawrence a trecut prin mai multe transformări de look de-a lungul timpului: de la părul lung și blond, aceasta a trecut la șaten, la bucle și la împletituri, pentru rolul lui Katniss Everdeen din seria The Hunger Games, apoi s-a tuns tuns și a revenit la blond, iar zilele trecute, la premiera de la Londra a filmului X-Men: Apocalypse, Jennifer ne-a surprins din nou cu un bob cu reflexe cenușii. Arată minunat, nu-i așa? „Responsabila” pentru această schimbare este celebra Riawna Capri, care se ocupă de părul unor vedete ca Julianne Hough, Emma Roberts sau Nina Dobrev.

jennifer

Michelle Williams s-a înscris și ea în clubul posesoarelor de bob. La Gala Met din acest an, actrița a arătat super cool datorită bobului său dezordonat cu breton și șuvitelor blonde.

michelle Williams

Charlize Theron a renunțat la nuanțele aurii, la tonurile calde ale părului său și a ales de această dată tonuri cenușii deschide la culoare.

charlize theron

Vă amintiți perioada în care Taylor Swift era o adolescentă timidă, cu părul creț, un strop de blush în obraji și o chitară în mână? Ei bine, transformarea artistei este aproape de nerecunoscut! Pentru gala MET 2016, Taylor a mizat pe o rochie Louis Vuitton, un ruj bordeaux foarte închis și… un bob platinat.

Taylor swift

Ombré-ul pare să nu se mai demodeze vreodată, mai ales dacă e realizat așa cum trebuie, iar Rosie Huntington-Whitely este cel mai bun exemplu în acest sens. Trecerea delicată de la tonurile închise la cele deschise este de-a dreptul wow!

rosie

Cărarea pe o parte, câteva bucle lejere și un machiaj minimalist: Diane Kruger reușește de fiecare dată să arate impecabil. Iar nuanța sa naturală de blond este atât de frumoasă!

diane kruger

SHOP THIS STORY:

Foto: hepta.ro