Vedetele au petrecut alături de Smiley

smiley feli

Numeroase vedete au răspuns prezent invitației de a petrece alături de Smiley și de colaboratorii lui aniversarea celor 11 ani scurși de la înființarea HaHaHa Production.

Una dintre cele mai urmărite prezențe a fost cea a Ginei Pistol, care nu putea lipsi de la petrecerea iubitului ei.

gina pistol

Gina Pistol

Printre invitați s-au mai numărat Andreea Esca, alături de soțul său, Alexandre Eram, Pavel Bartoș, Marius Moga, Iulian Moga, Iulia Vântur, Adrian Sârbu, Cristina Iacob, George Piștereanu, Lino Golden, Tequila, Raluca și Walter Zenga, fosti și actuali concurenți de la Vocea României sau Românii au talent, oameni de radio și de televiziune și cei mai mulți dintre artiștii noi sau vechi ai HaHaHa Production.

Feli, Liviu Teodorescu, Corina, Alex Velea, Adda, Nicole Cherry, Ruby, Anda Adam, Jo, Cabron, What’s Up, Sore, Dorian, Seredinschi, Speak, Raluk, Damian Draghici sunt doar o parte dintre cei care au urcat pe scenă și au cântat live, alături de Smiley, de band-ul lui și de toti invitații prezenți, cele mai cunoscute piese din istoria lor alături de HaHaHa Production.

Când ajung în momente din astea festive, realizez cât timp a trecut și că, de fapt, am lucrat cu aproape toți artiștii din România. HaHaHa Production este un vis al meu pe care l-am început doar cu o dorință uriașă de a face muzică, sperând mereu să ajungă la cât mai mulți oameni. Atât!”, povestește emoționat Smiley.

andreea esca

Andreea Esca

alex velea smiley

Alex Velea și Smiley

iulia vantur

Iulia Vântur

sore smiley

Sore și Smiley

anda adam

Anda Adam

corina

Corina

raluca si walter zenga

Walter și Raluca Zenga

ruby

Ruby

cazan smiley filip

Șerban Cazan, Filip Maria și Smiley

adda

Adda

smiley bartos

Smiley și Pavel Bartoș

damian draghici smiley

Damian Drăghici și Smiley

liviu teodorescu

Liviu Teodorescu

nicole cherry

Nicole Cherry

seredinschi

Seredinschi

marius moga smiley

Marius Moga și Smiley

Foto: PR

Categorii Lifestyle