Vedete prezente la defilarea Saint Laurent de la Săptămâna Modei de la Paris

saint laurent paris vedete

Defilarea Saint Laurent din cadrul Săptămânii Modei de la Paris a reunit un număr mare de vedete, dornice să se pună la curent cu noutățile stilistice propuse de casa franceză.

Astfel, din primele rânduri ale prezentării colecției de Toamnă/Iarnă 2020-2021, organizată lângă Turnul Eiffel, în Piața Trocadero din Paris, s-au aflat celebrități precum Charlotte Gainsbourg, Charlotte Casiraghi, Hailey Baldwin Bieber, Anna de Armas, Brooklyn Beckham și iubita lui, modelul Nicola Peltz, actrița Amber Valetta, Zoe și Lenny Kravitz, modelul Anja Rubik și mulți alții.

saint laurent paris vedete

Anna de Armas

saint laurent paris vedete

Zoe și Lenny Kravitz

saint laurent paris vedete

Charlotte Casiraghi

saint laurent paris vedete

Hailey Baldwin Bieber

Anthony Vaccarello este designerul Casei Saint Laurent din 2016 a organizat o prezentare care a stârnit ecouri admirative printre cei mai reputați critici de modă, iar revistele dedicate au lăudat eforturile creatorului de modă. Punerea în scenă a prezentării aproape că concurat cu frumusețea creațiilor prezentate. Ținutele imaginate de Vacarello îmbină într-un mod fericit elementele clasice – sacourile din tweed și cămășile cu fundă la guler (Pussy Bow Tie) cu cele îndrăznețe, cum ar fi șalopetele din latex, care se mulează pe trup ca a doua piele și duc cu gândul la concepte ”fetiș”.

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz

Lenny Kravitz

Amber Valetta

Charlotte Gainsbourg

Anthony Vaccarello este cunoscut pentru felul în care a pus întotdeauna în evidență trupul femeii și a militat pentru dreptul acesteia de a-și afișa cu dezinvoltură sexualitatea și atributele fizice.

După moartea lui Yves Saint Laurent din 2008, a urmat la conducerea casei Hedi Slimane, iar din 2016, directorul de creație Saint Laurent este Anthony Vaccarello.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle