Vedete lângă brad. Ce au postat starurile pe Instagram

Mai sunt câteva zile până la Crăciun, iar vedetele din Cetatea Filmului s-au grăbit să se pozeze lângă cei mai frumoși brazi împodobiți. Nu au ratat nici ocazia de le arăta fanilor de pe rețelele de socializare acest lucru. Printre ei: Mariah Carey, Nick Carter sau Michael Buble.

Mariah Carey este pregătită pentru sărbătorile de iarnă. Starul de la Hollywood și-a împodobit bradul de Crăciun și nu a ratat ocazia de a face o fotografie lângă el alături de cei mici.

Chiara Ferragni, unul dintre cei mai cunoscuți influenceri din lume, a optat anul acesta pentru un brad parcă desprins din cărțile cu povești. Bradul frumos și viu colorat, lângă care au început deja să apară cadourile, a strâns multe like-uri pe Instagram.

Nu există sărbători de iarnă fără muzica lui Michael Buble pe fundal. Artistul face parte și el dintre vedetele care s-au grăbit să ne arate bradul de Crăciun.

Claudia Schiffer a intrat și ea în atmosfera Crăciunului. Celebrul fotomodel a umplut rețelele de socializare cu o imagine de sezon.

Nick Carter de la Backstreet Boys e în culmea fericirii. Soția lui a născut de curând o fetiță perfect sănătoasă, iar cântărețul a devenit tată pentru a doua oară. Artistul simte la dublu sărbătorile din acest an.

FOTO: Hepta

Categorii Lifestyle