Vedete la Wimbledon 2017: pe cine am văzut în tribună?

Nu ești un star în adevăratul sens al cuvântului dacă nu bifezi măcar o prezența la unul dintre meciurile de la Wimbledon. Turneul de tenis se desfășoară anul acesta între 3 și 16 iulie și, cum mai avem de așteptat câteva zile până vom afla numele campionilor de la Wimbledon 2017 (anul trecut, Serena Williams și Andy Murray au fost marii învingători ai ediției), a sosit momentul să vedem care sunt vedetele care și-au rezervat un loc în tribună la cele mai importante meciuri.

David Beckham este o prezență constantă la Wimbledon. Anul acesta, el a venit la meci însoțit de mama sa, Sandra Beckham.


O împătimită a tenisului, Pippa Middleton, sora mai mică a lui Kate Middleton, nu a lipsit nici de această dată de la Wimbledon. Alături de ea a fost și James Middleton, mezinul familiei Middleton. În plus, Pippa Middleton a câștigat puncte în plus și la capitolul apariții stylish la Wimbledon, alegând o rochie Self Portait într-o nuanță pastelată de roz.

Dacă anul trecut a fost însoțită de Prințul William, acum, Kate Middleton a venit singură la meciul dintre Andy Murray și Alexander Bublik, purtându-i noroc campionului de anul trecut de la Wimbledon. Ducesa de Cambridge a ales pentru acest eveniment o rochie polka dot de la Dolce & Gabbana, la care a asortat o geantă Victoria Beckham și o pereche de cercei Oscar de la Renta.

Pasiunea Annei Wintour pentru tenis este deja renumită (redactorul-șef al revistei Vogue se trezește în fiecare dimineață în jurul orei 6 și își începe ziua cu o oră de tenis la New York’s Midtown Tennis Club), așa că nu ne surprinde absolut deloc prezența sa la Wimbledon.

Kim Sears Murray a stat cu sufletul la gură pentru soțul ei, Andy Murray.

Dakota Fanning și iubitul ei au mers la Wimbledon, însă… actrița nu pare deloc încântată de evoluția meciului.

Douglas Booth, actorul din Noah și The Riot Club, s-a întâlnit la Wimbledon cu bunii săi prieteni: Pixie Geldof și Jade Thirlwall.

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle