Vedete în ținute extravagante la prezentarea Louis Vuitton Cruise 2020

Numeroase celebrități au luat parte la cea mai recentă prezentare de modă semnată Louis Vuitton – colecția Cruise 2020. Julianne Moore, Jennifer Connelly, Cate Blanchett, Emma Stone, Alicia Vikander, Justin Theroux și mulți alții au răspuns invitației casei de modă de a face o demonstrație de fashion pe aeroportul new-yorkez John F. Kennedy și toate au purtat piese din cea mai nouă colecție Louis Vuitton. Designerul casei Vuitton, Nicolas Ghesquière, este recunoscut pentru alegerile sale inedite în ceea ce privește prezentările de modă pe care le imaginează (Miho Museum, în Kyoto, Japonia, Bob Hope Estate din Palm Springs sau Fondation Maeght din Saint-Paul de Vence), acum Ghesquière s-a lasat inspirat de arhitectura spectaculoasa a TWA Flight Center din cadrul aeroportului J. F. Kennedy. Concepută în 1962 de legendarul Eero Saarinen în formă de pasăre uriașă, clădirea va fi redeschisă pe 15 mai, după renovări majore, ca TWA Hotel pentru călătorii care doresc să experimenteze glamour-ul Jet Age, era de aur a călătoriilor Howard Hughes, când pasagerii zborurilor transatlantice se scăldau în șampanie și fumau trabucuri fine…

louis vuitton cruise 2020

Jennifer Connelly

louis vuitton cruise 2020

Cate BlanchettDesignerul a interpretat în colecția Crusie 2020 simboluri și stereotipuri ale New York City, de la costumul business al lucrătorilor la bursă la ținuta de lucru a fetelor din anii ’80 sau hainele elegante ale doamnelor de pe Park Avenue, de la vibranta modă tânără underground și până la super-eroii americani și arhitectura zgârie-norilor. De exemplu, una din gențile colecției este insiprată din forma clădirii Chrysler, iar capele scurte, aproape omniprezente pe podium (referința la super-eroi?) sunt decorate cu motive Art-Deco americane, prezente pe multe dintre clădirile emblematice ale New York-ului.

louis vuitton cruise 2020

Alicia Vikander

louis vuitton cruise 2020

Willow Smith

“Ca designer francez care își prezintă colecția aici, m-am simțit liber să-mi exprim emoțiile și să interpretez chiar și clișeele despre acest minunat oraș”, a mai spus Ghesquière. “Una din ideile care m-au inspirat a fost Gotham City. Iubesc poveștile despre New York, inclusiv partea lor întunecată. Batman Art Deco.” 

louis vuitton cruise 2020

Nina Dobrev

louis vuitton cruise 2020

Emma Stone

louis vuitton cruise 2020

Léa Seydoux

louis vuitton cruise 2020

Adèle Exarchopoulos

Celebritățile și invitatii la show au avut parte de un program de trei zile cu adevărat în spiritul Cruise, care a început cu o cină la Waverly Inn, unde șervetele de masă erau brodate cu inimi “I LV NY”. În dimineața de dinaintea show-ului, un iaht inscripționat “Louis Vuitton Cruise” a plimbat oaspeții în jurul Statuii Libertății, interioarele ambarcațiunii fiind decorate cu logo-uri LV, iar personalul de la bord a purtat uniforme create special în atelierele casei – de altfel, aproape totul a fost personalizat LV, de la paturile și pernele din cabine, la colacele de salvare și paharele de vin.

Programul s-a încheiat după show cu o vizită la MoMA, unde invitații au petrecut pâna în zori.

louis vuitton cruise 2020

Julianne Moore

louis vuitton cruise 2020

Justin Theroux

Foto: Hepta