Vedete în carantină. Ce fac celebritățile din România în timpul epidemiei de Coronavirus

vedete carantina coronavirus

Timpul pare că stă în loc, doar statisticile legate de evoluția Coronavirus ne țin în priză, cu sufletul la gură. În așteptarea unor vremuri mai bune, aproape toată lumea stă acasă și încearcă să-și ocupe timpul cu diverse. Am făcut un tur virtual pe-acasă pe la vedetele din România, să vedem cum își petrec zilele de carantină și iată ce am aflat. Ca și noi, ceilalți, gătesc, fac sport, curățenie, își ingrijesc plantele și grădinile, se joacă cu copiii și încearcă să-și păstreze optimismul.

Delia

Cântăreața își ocupă timpul cu sport și ne face o demonstrație de antrenament chiar din propriul ei living.

View this post on Instagram

#homeworkout 😉

A post shared by Delia (@delia) on

Sînziana Iacob

Sînziana Sooper, lifestyle influencer, ne oferă o rețetă video de pancakes, pe care le perpară alături de soțul ei, Alex, care este chef. Poftă bună!

Claudia Pavel

Cântăreața e adepta alimentației sănătoase, cu atât mai mult acum, în vremea pandemiei de Coronavirus și ne arată cum prepară sucuri presate la rece, din fructe și legume.

Anca Sînă Serea

Cu șase copii acasă, Anca Sînă Serea cu siguranță nu are timp să se plictisească și a realizat un filmuleț în care ne arată felul în care decurge o zi din viața ei și a celor mici.

Dana Rogoz

Deoarece este însărcinată, actrița si influencerul trebuie să stea cât mai departe de posibilii factori de risc, așa că își petrece timpul numai acasă, alături de fiul ei în vârstă de 6 ani, Vlad, care joacă și rolul de ”asistent personal” pentru mama lui.

Andreea Remețan

Realizatorul de radio își documentează, la rândul ei, carantina pe Instagram și ne face să empatizăm cu ea.

Sore

Se pare noua culoare la modă în timpul Coronavirusului e rozul. Sore a intrat în joc și, la rugămintea fiicei ei în vârstă de patru ani, Erin, și și-a vopsit părul roz. Nu, nu e o culoare permanentă, dar o prinde foarte bine și îi aruncă Lidei Buble o provocare de a-și face împreună o trupă roz, deoarece și cea din urmă și-a colorat părul tot în… roz!

Lidia Buble

View this post on Instagram

💋💋💋

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble) on

Jojo

Apropo de roz, Cătălina Grama (Jojo) îi serbează ziua soțului ei, actorul Paul Ipate, care împlinește pe 17 martie 35 de ani. Alături de cei doi copii, Ichim și Zora, Jojo i-a servit lui Paul Ipate micul dejun la pat – un tort aniversar! Și, ca să revenim și la lucruri mai serioase, Cătălina Grama întreține și o serie de discuții pe Instagram despre Coronavirus și îi ascultă pe cei afectați, într-un felul sau altul.

Adela Popescu

Vedeta de la PRO TV traversează perioada aceasta grea păstrându-și simțul umorului intact și-i trimite o scrisoare de dragoste soțului ei, Radu Vâlcan, aflat la filmări tocmai în Republica Dominicană, în care îi ”reproșează” ca a plecat tocmai acum, când avea cea mai mare nevoie de ajutorul lui. În plus, Adela Popescu a rămas și făra voce și trebuie să facă repaus total. ”Cum naiba ai plecat tu fix acum??? (…) Îți imaginezi cum mă descurc cu doi copii mici care nu ascultă nici când le vorbesc, dar când nici asta nu mai pot?”, îi scrie Adela lui Radu. When duty calls…

View this post on Instagram

Declaratie de dragoste. Cum naiba ai plecat tu fix acum??? Asa cum stii am ramas si fara voce. Doamna Dr mi-a recomandat repaus vocal. Iti imaginezi cum ma descurc cu doi copii mici care nu asculta nici cand le vorbesc, dar cand nici asta nu mai pot? O sa-mi spui: “dar te ajuta maica-ta, maica-mea”. Iar eu o sa-ti raspund: “cum naiba ai plecat tu fix acum???“ Mor de nervi! Da, stiu, deplasarea e programata demult si da, stiu, ai plecat fix cu doua zile inainte sa se dezlantuie jihadul. Cu toate astea sunt furioasa pe tine… M-a cuprins un sentiment de anxietate nemaintalnit si stiu ca la fundamentul lui sta lipsa ta. Stiu ca te uiti la stiri, dar cum se vede de aici n-are cum sa se vada de acolo. In fine… sper sa imi revina si vocea asta sa pot sa iti spun pe gura intr-o forma eleganta cam tot ce simt. 😡 @raduvalcan #declaratiededragoste #repausvocal #zimercicanupotvorbi #dragosteinvremeacoronei #cemaiepeacasa

A post shared by Adela Popescu (@adela_popescu) on

Andreea Marin

Andreea Marin este este implicată trup și suflet și își oferă ajutorul în lupta împortiva răspândirii Coronavirus în România prin strângerea de fonduri. În plus, a redactat o scrisoare deschisă către autorități în care își oferă ajutorul și îndeamnă la solidaritate. Acasă, Andreea Marin își petrece timpul alături de fetița ei, Violeta, care i-a gătit clătite în formă de inimioare. Vedeta ne ține la curent și cu evoluția grădinii ei bogate, în care au înflorit caișii și magnolia.

View this post on Instagram

Bună dimineața, prețuiește viața! Chiar dacă îngrijorarile noastre ne întunecă cerul acum, asa cum natura găsește soluții sa înflorească iarăși și iarăși, și noi putem. Să facem tot ce depinde de noi, tot ce ne stă în putere: sa punem umarul acolo unde putem schimba ceva în bine, cu calm, cu logica și înțelepciune, să revenim cu picioarele pe pământ, căci ne uităm rădăcinile uneori, să acceptam și sa respectam disciplina ce ne poate fi aliat în aceste momente, să iubim mai mult decât oricând, făcând totul nu din teama, ci din dragoste de viată și de oameni. Magnolia mea a înflorit către soare. Caisul înmugurit mi-a sădit speranță și bucurie în suflet, doar cât l-am privit și am simțit ca trăiesc, pur și simplu. Copila mea, trezită cu gândul să mă surprindă în prima ei zi de…”școală acasă “, mi-a dat un alt motiv să mă bucur că sunt, aici și acum: mi-a gătit cu mânuțele ei clătite decupate de ea în forma de inimioare. Iar rugăciunea de dimineață la care am deschis cartea cu ochii închiși e balsam pentru suflet, răsfoiți albumul de poze și o puteți citi. Avem atâtea motive sa trăim frumos și demn! Poate par doar mici semne de viață, dar ecoul lor în suflet e neprețuit. Sunt motorul nostru ce ne ajută să mergem înainte. De pe cerul senin, soarele blând ne zâmbește acum, așa îl vad de la fereastra mea. Aleg să-i zâmbesc înapoi. Zâmbiți cu noi și bucurați-vă de fiecare semn al vieții, venind cu tot ce depinde de voi în întâmpinarea ei! ❤

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania) on

Categorii Lifestyle