Ce mesaje transmit vedetele de la Hollywood pe rețelele de socializare, în campania #Istayhomefor

Michelle Pfeiffer, Eva Longoria, Lily Collins, Victoria și David Beckham, Shannen Doherty sunt doar câteva dintre vedetele care au acceptat provocarea de a posta un mesaj pe Instagram în care să le spună fanilor principalul motiv pentru care #stauacasa. Mesajele au fost unele extrem de emoționante, dovada că, până la urmă, cel mai important lucru în această viață este -Familia.

Lily Collins #ISTAYHOMEFOR … Trebuie să ne unim acum mai mult ca oricând. Vă rog să continuați să răspândiți ideea și să rămâneți sănătoși, pentru voi si pentru cei din jurul vostru, a scris actrița pe contul său de Instagram.
Victoria și David Beckham au răspuns si ei provocării de a posta un mesaj pe Instagram în care au scris care este principalul motiv pentru care #stauincasa, zilele acestea.
Michelle Pfeiffer: Nominalizez pe @jenniferaniston @naomi @juliannemoore @jessicacapshaw @diane_keaton și @charlizeafrica.  #eustauacasa pentru sora mea. Este prima persoană la care m-am gândit – este tânără și în formă, dar are plămânii compromiși. Nu toată lumea este în măsură să stea acasă și sunt atât de recunoscător pentru aceia dintre voi care se implica în fiecare zi: medicii, asistentele medicale, farmaciștii, angajații magazinelor alimentare etc, a scris celebra actriță pe contul său.
Shannen Doherty: Stau acasă pentru noi TOȚI. Pentru cei care ca și mine se luptă zilnic cu cancerul. Pentru mama mea. Pentru familia mea. Pentru soțul meu. Pentru soacra mea și socrul meu. Pentru prietenii mei. Pentru copiii prietenilor mei. Pentru fiecare dintre voi. Pentru mine cu cancer în stadiul 4, bătălia este și mai grea. Pentru fiecare medic și angajat din spital. Pentru fiecare persoană de la un magazin alimentar care face tot posibilul să ajute. Pentru fiecare persoană obligată să fie în linia întâi. Fac asta pentru noi. Vă rog să vă alăturați. #staiacasă– a fost mesajul transmis de actrița pe social media.
Nick Carter a răspuns și el provocării și a scris: #stauacasapentru familia mea. Ei sunt lumea mea și fac orice pentru a-i păstra în siguranță. Haideți să facem ce putem noi pentru a-i menține pe cei dragi în siguranță.
Eva Longoria: Este cel mai simplu lucru pe care îl putem face pentru a ajuta la stoparea răspândirii acestui virus. Rămân acasă pentru că este un sacrificiu atât de ușor de făcut pentru semenii mei. Pentru țară. Pentru lume. Rămân acasă pentru dragul meu copil Santi. Și pentru soțul meu frumos Pepe. Pentru cine stai acasă @serenawilliams @jaimecamil @jencarlosmusic @ricky_martin @amaurynolasco @ananavarrofl #IStayHomeFor ?
Kelly Osbourne: Mi-aș dori să pot spune ceva care să vă liniștească pe toți, o vorbă înțeleaptă care să facă să dispară teama care ne înconjoară acum. Adevărul este că și eu sunt speriată. Amândoi părinții sunt cu risc ridicat, în special tatăl meu. Dacă acum 3 săptămâni, când i-am trimis în Panama, aș fi știut că va fi ultima dată când îi îmbrățișez și îi sărut (pentru un timp), aș fi stat cu ei un pic mai mult. Totuși, acestea sunt sacrificiile pe care trebuie să le facem. Rămân acasă pentru mama și tata.  #StayHomeForOzzy. Vă iubesc pe toți., a fost mesajul artistei.
Alessandra Ambrosio: Vă mulțumesc că m-ați nominalizat. #Istayhome pentru tatăl meu care are scleroză multiplă, pentru prietena mea @marianacapoani care, ca mulți alți medici, sunt în fruntea acestei lupte și pentru toți cei care lucrează în domeniul sănătății, oameni de știință, însoțitori de acasă, pompieri, voluntari, vânzătorii de la magazinele alimentare și alții care se pun în pericol, astfel încât să putem sta cu toții în siguranță în această perioadă grea, a scris fotomodelul pe contul său de Instagram.

Jeff Goldblum: Trimit tuturor peste tot dragoste infinită!, a scris actorul.

Categorii Lifestyle