Vedete care și-au creat propriile lor linii de echipament de fitness

jessica biel gaiam ftiness

Hainele sport nu se mai poartă de mult doar la sală. Colanții si pantofii sport alcătuiesc acum o ținută șic, mai ales că sunt sute de modele și culori dintre care să alegem. Vedetele au prins trendul din zbor și și-au asociat imaginea cu diverse branduri celebre de echipament de fitness sau și-au creat propriile lor companii în domeniu. Kate Hudson, Selena Gomez sau Heidi Klum sunt câteva dintre vedetele care au făcut un business din hainele și accesoriile de fitness. 

Kate Hudson

kate hudson fabletics

Actrița și-a înființat propriul ei brand de haine pentru sala de sport, intitulat Fabletics. Kate Hudson, mamă a doi copii, este o împătimită a sportului și s-a bucurat mereu de o siluetă fit. Și pentru că niciun brand nu crea haine pe gustul ei, a decis să-și creeze propriile ei modele. Astfel, actrița laureată cu premiul Oscar vinde sub denumirea Fabletics tricouri, bustiere, colanți și jachete cu croieli și imprimeuri inedite, la prețuri ce variază între 40 și 100 de dolari. Iar cea mai bună imagine pentru a-și face reclamă este ea însăși.

Jessica Biel

jessica biel gaiam

Soția lui Justin Timberlake a încheiat un parteneriat cu brandul de fitness și de wellness Gaiam, cunoscut pentru accesoriile de yoga. Astfel, vedeta și-a pus amprenta pe o nouă linie de saltele și alte accesorii pentru yoga – sticle de apă pentru sala de sport, benzi de rezistență etc, pentru că și Jessica Biel este o împătimită a acestui tip de mișcare.

Selena Gomez

selena gomez

Selena Gomez este imaginea Puma, pentru care a creat o colecție după gustul ei și poartă foarte des acest tip de haine. ”Cred că e foarte important să te simți încrezătoare în hainele pe care le porți. Orice aș pune pe mine, vreau să mă facă să mă simt confortabil. Confortul de la exterior se transmite astfel, și la interior”, a adăugat Selena Gomez.

Heidi Klum

heidi klum

Heidi Klum colaborează cu brandul New Balance încă din 2010, pentru care a creat o linie de articole de fitness – încălțăminte și haine – și a lansat anual piese noi. A fost una dintre primele vedete care și-au asociat imaginea cu un brand de sport, dând astfel tonul unui nou trend.

Foto: Hepta