Vedete care își clădesc imperii în domeniul frumuseții

kylie cosmetics

Vedetele nu se mai mulțumesc doar cu renumele și cu veniturile din industria de entertainment și se lansează și pe piața produselor cosmetice, iar cele mai multe dintre ele au un succes fulminant. Kylie Jenner, Drew Barrymore, Lady Gaga, Jessica Alba sau Victoria Beckham au creat linii de make-up și de skincare, iar fanii lor sunt încântați de produse.

Drew Barrymore – Flower Beauty
drew barrymore

Drew Barrymore a conceput brandul de make-up Flower Beauty deoarece voia să ia o pauză de actorie pentru a petrece mai mult timp cu copiii ei și, astfel, a apărut linia de cosmetice. Flower Beauty s-a impus rapid pe piața de make-up prin prețul atractiv și prin calitatea produselor.

Lady Gaga  – Haus Laboratories

lady gaga

Lady Gaga e cea mai nouă prezență celebră în industria de cosmetice. Cântăreața a anunțat lansarea unei linii de makeup, intitulată Haus Laboratories, iar produsele au ajuns deja best-seller la scurt timp de la punerea lor în vânzare.

Jessica Alba – The Honest Company

jessica alba

Jessica Alba a ajuns una dintre cele mai apreciate prezențe în industria de skin-care , de make-up și de produse de îngrijire personală. Aproape că are mai mult succes ca antreprenor decât ca actriță. Ea a conceput brandul Honest Beauty ca un răspuns la produsele pline de chimicale de pe piață și a lansat produse naturale, prietenoase pielea și cu mediul.

Kylie Jenner – Kylie Cosmetics

kylie cosmetics

Cea mai mică dintre surorile Kardashian-Jenner are și cel mai mare succes cu brandul ei de make-up și de îngrijire, Kylie Cosmetics. Produsele ei se vând ca pâinea caldă și o propulsează în topul tinerilor multi-milionari.

Victoria Beckham – Victoria Beckham Beauty

victoria beckham

Victoria Beckham se pregătește de lansarea Victoria Beckham Beauty, prima ei linie de cosmetice, după colaborarea din 2016 cu Estée Lauder, când a lansat o colecție în ediție limitată care i-a purtat numele.

Foto: Hepta