Vedete care au apelat la chirurgia gastrică pentru a slăbi

vedete chirurgie gastrica

Vedetele se feresc în a admite că apelează la bisturiu pentru a-și îmbunătăți aspectul fizic, dar iată că sunt și câteva celebrități care vorbesc fără ocolișuri despre procedurile la care s-au supus pentru a corecta sau modifica aspecte ce țin de corpul lor, care nu le mulțumeau, iar prima care admite deschis acest lucru e Kelly Osbourne.

Fiica celebrului rocker Ozzie Osbourne, vedetă de reality-show și cântăreață, Kelly Osbourne s-a luptat de ani de zile cu problemele legate de greutate și a jonglat cu dietele yo-yo până când s-a lăsat pe mâna medicilor și a recurs la operația de micșorare a stomacului cu ajutorul unui inel gastric pentru a slăbi o dată pentru totdeauna.

kelly osbourne family

Familia Osbourne 

Vedeta în vârstă de 35 de ani a povestit recent că a reușit să scape de aproape 40 de kilograme în urma intervenției făcute în 2018 și a devenit aproape de nerecunoscut. ”M-am operat. Am făcut-o, sunt mândră de acest lucru. Am apelat la inelul gastric. Acestă procedură nu face decât să-ți schimbe forma stomacului, am făcut operația acum doi ani și n-o să mint niciodată în legătură cu asta. E cel mai bun lucru pe care l-am făcut și vreau să se știe că nu am urmat un bypass gastric. Adică, în urma operatiei mele, daca nu continui să fac exerciții și să mănânc sănătos, câștig înapoi greutatea pierdută. Te îndreapta către direcția corectă”, a povestit Kelly Osbourne, care a adăugat că operația diminueaza efectul hormonului care e responsabil cu mâncatul necontrolat, pe fond emoțional, principala problemă de care suferea Kelly.

sharon osbourne

Sharon Osbourne 

Kelly Osbourne nu e singura vedetă care a apelat la astfel de proceduri petru slăbi. Chiar și mama ei, Sharon Osbourne, s-a supus aceleiași operații. Sharon și-a făcut prima intervenție de chirurgie gastrică în 1999, dar a povestit că operația nu a avut efectele așteptate, chiar dacă a slăbit. Din cauza problemelor de sănătate, vedeta  a renunțat la inelul gastric și a recurs la dieta Atkins pentru a-și mentine greutatea dorită.

oprah winfrey

Oprah Winfrey 

Oprah Winfrey ajunsese să cântărească peste 100 de kilograme la un moment dat, fapt ce a determinat-o să recurgă la operație pentru a slăbi, ceea ce s-a și întâmplat, iar vedeta a reușit să atingă aproximativ 70 de kilograme, iar acum încearcă sa-și controleze greutatea cu ajutorul programului Weight Watchers, la care a apelat și Jessica Simpson și care funcționează cu succes și în cazul ei.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle