„Vedere de la Costinești”: concert Holograf, pe 20 martie la Sala Palatului

După 39 de ani de carieră, trupa Holograf ne propune, prin spectacolul Vedere de la Costinești, de pe 20 martie 2017, ora 19:00, Sala Palatului, o incursiune muzicală în universul romantic al primelor iubiri, al vacanțelor de vară la mare, al weekend-urilor cu iz de rock și nopți fără sfârșit, pline de poezie și emoții, marca Holograf.

Astfel, timp de două ore, vom călători prin toate etapele și influențele muzicii Holograf și ne vom lăsa purtați de val, ascultând piesele emblematice ale trupei: Să nu-mi iei niciodată dragostea, Umbre pe cer, Dincolo de nori, Cât de departe, Nu mai e timp și multe altele.

Ținând mereu pasul cu schimbarea, muzica trupei Holograf rămâne mereu în trend, publicul lor bucurându-se în aceeasi măsură atât de melodiile de început ca Singurătatea astronautului YX57 sau de rock-ul rebel din Banii vorbesc și Știu cine sunt, dar și de emoțiile unor melodii ca N-am iubit pe nimeni, Ți-am dat un inel sau Deschide-mi inima.

Faptul că la doar 10 zile de la anunțarea pe pagina de Facebook Holograf a concertului Vedere de la Costinești au fost cumpărate deja mai mult de jumătate din bilete este semn că publicul abia așteaptă să retrăiască, împreună cu cei cinci muzicieni, momente frumoase din perioada Costinești când, după cum povestesc artiștii, aveau și câte o sută de zile de concerte la rând.

Biletele pentru spectacolul Vedere de la Costinești se găsesc la casa de bilete a Sălii Palatului, în rețeaua magazinelor Germanos și online, pe iabilet.ro.

Foto: Dimitri Caceaune

Categorii Lifestyle