Vara asta ne răcorim cu bere craft. 3 gustări rapide care completează perfect gustul berii artizanale

Auchan Targul de Bere 2020

Îți propunem trei gustări rapide, care completează gustul berii artizanale, pentru rețeta unei veri reușite. 

Fenomenul berilor artizanale este unul cu tradiție în țările vest-europene și în SUA, iar de câțiva ani a început să ia amploare și să fie apreciate și în țara noastră. Berea craft se găsește astăzi într-o ofertă destul de variată, de la bere neagră, arămie, bere roșie, albă, la bere fructată sau nepasteurizată, bere bio, bere fără gluten, bere aromatizată etc. Iată care sunt felurile de mâncare recomandate pentru această băutură!

Auchan Targul de Bere 2020

Pe lângă gustul răcoritor, revigorant, berea, a treia cea mai populară băutură din lume, are numeroase calități care o fac benefică pentru organism. Așadar, în serile de vară, te poți răsfăța cu o astfel de bere, alături de prieteni sau de persoana dragă. Și poți condimenta această perioadă de #statacasă cu trei gustări care merg perfect la bere.

Inele de ceapă

Rețeta este foarte simplă: ceapa se taie în inele groase. Din făină, ouă, piper, chimen și sare se face un aluat, apoi ceapa se trece prin aluat și se prăjește într-o friteuză.

Aripi de pui condimentate

Cu pregătirea corectă, este una dintre cele mai bune gustări pentru bere. Aripile trebuie să fie suculente și delicioase. Se spală bine, se dau prin condimente și mirodenii speciale pentru pui, apoi se pun fie la prăjit, fie la cuptor până se rumenesc.

Fondue

Dacă vrei să creezi în propria ta casă deliciosul amestec de brânzeturi elvețiene, știi că trebuie să adaugi și vin. Ei bine, în locul lui poți pune bere  pentru aciditate și pentru o textură mai cremoasă. Musafirii tăi vor fi cuceriți cu siguranță.

Auchan Targul de Bere 2020

Te invităm așadar să testezi diversitatea (peste 300 de sortimente, din toate tipurile de bere, de la berea de import, la producțiile românești, dintre care 13 microberării locale) la Târgul de Bere de la Auchan, ajuns anul acesta la cea de-a 11-a ediție.

Târgul de Bere se desfășoară în toate magazinele Auchan din țară și online pe www.auchan.ro, până pe 21 iulie.

Produsele pot fi comandate și online, Auchan oferind livrare la domiciliu la nivel național, precum și posibilitatea de a ridica propria comandă din magazin, prin serviciul gratuit Click&Collect.

Categorii Lifestyle