(P) Valiza de vacanță: Garderoba masculină

intro444

Dacă e să ne luăm după stereotipuri, bărbaţii îşi fac bagajul pentru o vacanţă (sau orice alt tip de voiaj) pe absolut ultima sută de metri, aruncând la întâmplare în valiză câteva haine care se întâmplă să fie mai la îndemână. Un tip smart & stylish ştie însă că nu este nevoie să petreacă ore în şir organizându-şi bagajul, şi mai ştie şi că nici nu trebuie să care după el zeci de kilograme, atâta vreme cât alege atent piesele pe care le împachetează în valiză.

Pentru o vacanţă la mare:

3

Câteva tricouri din bumbac (îţi propun să arunci un ochi peste selecţia TEX by Carrefour – am găsit tricouri super cool, cu print-uri în dungi sau detalii grafice, ambele foarte în vogă în acest sezon), o pereche de pantaloni scurţi, una de pantaloni lungi (alege o variantă light, din bumbac subţire sau in), şi o cămaşă cu mânecă scurtă (din nou, colecţia TEX by Carrefour te salvează – ai opţiuni într-o multitudine de culori, din bumbac moale şi ultra-comod). Nu uita de costumul de baie – îţi sugerez un şort într-o nuanţă aprinsă, cu accente sporty, precum cel de mai jos, cu detalii striped. O pereche de sandale din piele şi nişte flip flops (alege unii cu un print pentru un efect inedit), completează bagajul.

Pentru o vacanţă la munte:

2

Din valiza pentru o excursie la munte nu trebuie să îţi lipsească câteva pulovăre din materiale light, un tricou şi o pereche de pantaloni scurţi din pluş pentru cazul în care vremea este călduroasă, o pereche de pantaloni lungi ultra-comozi – ce zici de o versiune din denim ultra-subţire, cu croială largă? – plus două perechi de încălţări sport (tenişii sunt foolproof). În locul unui hanorac clasic, cu fermoar, îţi sugerez să mergi pe o variantă tip sweater, precum cel de mai jos, cu print floral subtil, pe care l-am reperat în colecţia TEX by Carrefour.

Pentru un city break:

1

Indiferent ce destinaţie ai alege să vizitezi sub forma unui city break, poţi obţine un look smart şi în acelaşi timp comod, mizând pe câteva piese esenţiale pe care le poţi mixa apoi spre a construi diverse outfit-uri, de la look-uri elegante pentru o cină, la ţinute casual pentru explorat oraşul – Câteva cămăşi cu croială clasică (poţi include atât variante cu mânecă lungă, cât şi cu mânecă scurtă), pantaloni slim şi straight-fit, un pulovăr clasic cu decolteu V-neck, o jachetă bomber şi o jachetă de ploaie. În ceea ce priveşte încălţămintea, bazează-te pe o pereche de tenişi comozi şi pe nişte pantofi derby.

SHOP THIS STORY: