Valentine’s Day: cele mai HOT parfumuri unisex

De Valentine’s Day, sărbătorește iubirea alături de partenerul tău învăluiți în senzualele parfumuri unisex. Condimentează relația cu cele mai HOT parfumuri unisex pentru luna pasiunii:

Fior, Essence de Roumanie, Eau de Parfum, 50 ml, 489 lei

Îți aduci aminte cum a început totul? Urme pe nisipul încins te îmbie să înfrunți răceala valurilor. Departe, o siluetă dansează pe ape ca o ispită din afara timpului. Atingerea unei mâini nevăzute te atrage spre fiorul unei noi aventuri pe care o prinzi în tine ca pe o rază de soare strivită între gene. FIORUL unui nou început! Retrăiește pasiunea, emoția, cu parfumul oriental lemnos cu notele de vârf: frunze uscate de nuc, miere, zambilă; de mijloc: trandafir, piele, nectar de regina nopții și notele de bază: rășină de pin și lemn ars de salcâm.

Ménage à Trois, Zarcoperfume, Eau de Parfum, 100 ml, 599 lei

Seducția poate fi un joc în trei. Olfactiv, o poți experimenta cu o esență care conține 3 molecule de mosc, care se îmbină perfect, creând o aromă intimă, intoxicant de seducătoare. Ca o a doua piele, apa de parfum Ménage à Trois de la Zarkoperfume combină inocența cu intensitatea, folosind dozele perfecte.

Fucking Fabulous, Tom Ford, Eau de Parfum, 50 ml, 1413 lei

Cum poate fi iubirea? Explicită, exclusivă și fabuloasă. Exact așa este Tom Ford Private Blend Fucking Fabulous. Esența unică este o expresie de piele orientală decadentă. Evocă momente private în care fanteziile devin realitate, conversații intime.

Soul, Costume National, Eau de Parfum, 100 ml, 535 lei

Jumătatea, perechea perfectă, un suflet. Pentru voi doi, parfumul perfect este esența Soul de la Costume National. Un parfum cald, senzual, elegant și carismatic. Ingrediente precum piperul roz, acorduri de piele, lemn Oud, ambra gri, vanilie și patchouli dezvăluie culoarea portocalie naturală și senzuală a parfumului, sărbătorită de luminozitatea și puritatea sticlei iconice.

Cravache, Robert Piguet, 100, 713 lei

Ce îți face pulsul să crească? Trăiește senzația cu Cravache de la Robert Piguet, o infuzie aromată de citrice și esențe lemnoase, în care elemente de tradiție și modern fuzionează prin joncțiunea seducătoare a notelor citrice de lămâie și mandarină cu notele florale de salvie și lavandă. Acest elixir energizant îți va stimula simțurile și îți va face inima să accelereze.

Memoire d’Une Odeur, Gucci, Eau de Parfum, 100 ml, 593 lei

Un amestec de arome și emoții, o călătorie în trecut, un parfum romantic, Gucci Mémoire d’une Odeur este expresia unei noi categorii de mirosuri moderne: mineral. Acordul transcendent conține ingrediente neașteptate și enigmatice definit printr-o notă de musețel. Gucci Memoire d’une Odeur conține petale indiene Coral Jasmine, mosc prețios, lemn de santal cald și o notă de vanilie irezistibilă.

Foto: PR.