Vacanţă la cutie: 4 produse de beauty perfecte pentru ritualul zilnic

MauritiusChiar dacă e vară şi pare că lumea a plecat în vacanţă, unii dintre noi încă suntem prinşi la birou. Şi ca să facem faţă cu brio stresului şi zecilor de sarcini cotidiene, am adunat patru produse al căror parfum ne trimit cu gândul pe meleaguri îndepărtate. Dincolo de faptul că ar trebui incluse în ritualul nostru zilnic de înfrumuseţare (ne catifelează pielea şi o învăluie în arome senzuale), acestea pot constituioricând o terapie anti-stres.

Şi, pentru că eu asociez încă de când sunt mică vacanţa cu deserturi savurate fără restricţii (măcar acum fac alegeri mult mai sănătoase), o să vă mărturisesc că uleiul de cocos extra-virgin de la Jeeva mă ajută să mă teleportez, senzorial vorbind, către o plajă din Mauritius.

Mauritius
Ile de deux cocos, Mauritius

Evident, l-aş putea folosi oricând pentru a îmi pregăti o delicioasă prăjitură sau în cafea (îi schimbă gustul complet), însă am decoperit că îmi place la nebunie să îmi masez cu el mâinile uscate. În indiană, Jeeva înseamnă plin de viaţă”, şi exact aşa mă simt şi eu după ce îl folosesc.

ulei de cocos raw jeeva
Ulei de Cocos Raw Organic Extra Virgin Certificat Kosher, Jeeva, www.plantum.ro

De la o experienţă exotică, propun să trecem la una orientală. Mai exact, în Maroc. Tot ceea ce trebuie să faceţi este să aprindeţi un beţişor parfumat, să închideţi ochii şi să leneviţi în cadă, învăluiţi de aroma bogată a cremei de duş Royal Oud dello Yemen de la Tesori d’Oriente. Melanjul notelor de lemn de oud şi de ambră o să vă facă să vă simţiti aievea într-un Spa din Casablanca.

so spa casablanca
So Spa, Sofitel Tour Blanche, Casablanca

Când o să vă treziţi din visare, promit că veţi fi încântaţi de cât de catifelată e pielea. Uleiul preţios de susan cu proprietăţi anti-oxidante şi calmante, care stă la baza formulei produsului, chiar face minuni!

Am o propunere şi pentru cei cărora le place să îşi petreacă timpul în natură. Ştiu că e de-ajuns să rostesc cuvântul lavandă şi, ca prin magie, gândurile voastre să fugă înspre câmpurile înmiresmate din Provence. Ei bine, crema de corp cu extract de lavandă italiană de la Bottega Verde – un brand italian fondat în 1972 în inima Toscanei, ne poartă spre ţinutul munţilor din zona Emiliani. Cu un conţinut bogat de lavandă, ulei de cocos, miere şi ulei de argan, e un adevărat regal pentru piele. Iar dacă vreţi cu adevărat să aveţi parte de răsfăţ, rugaţi-vă partenerul să vă facă un masaj, folosind această cremă.

lavanda-crema-de-corp-cu-extract-de-lavanda-italiana-si-miere-hranitoare-si-tonica-1241720-124172-157
Cremă de corp cu extract de lavandă italiană, Bottega Verde

Dacă sunteţi genul de călătoare care nici măcar în imaginaţia lor nu au stare să lenevească, am luat în calcul şi o destinaţie care, după apusul soarelui, se animă într-o petrecere generală.

SA-Brazil-Ceara-Carmel-Charme-2
Carmel Charme, Ceara

Ca să ajungeţi acolo instant, bazaţi-vă pe spray-ul de corp Brasil Beat de la Avon. Cu note de portocală roşie, nufăr şi mosc alb, produsul vă energizează instant. Vă dă chiar chef de dans şi de petrecere. Nu ar strica să îl aveţi într-un sertar la birou, nu-i aşa?

Spray de corp Brazil Beat 14,99 lei
Spray de corp Brazil Beat, Avon