Va juca Meghan Markle într-un ultim episod Suits?

meghan markle

A trecut deja destul de multă vreme de când Meghan își exersa rolul de actriță și o juca pe Rachel Zane în Suits, dar se pare că există încă o mică șansă să o revedem pe Ducesă în vechiul rol.

Deși are o agendă plină, circulă zvonuri că Meghan e posibil să-și facă timp pentru un ultim salut al fanilor serialului Suits.

„Nu s-a ajuns încă la o cifră finală, însă negocierile vor fi probabil deschise în viitorul foarte apropiat“, a declarat o sursă de la NBC Universal pentru Daily Mail UK . „Am auzit vorbindu-se de sume de la 2 până la 6 milioane – ar fi una dintre cele mai mari lovituri de marketing din istoria televiziunii“, a mai spus sursa. 

meghan markle

Dacă Meghan Markle ar accepta, banii s-ar putea duce la organizațiile caritabile cu care aceasta colaborează, însă răspunsul e departe încă de-a fi unul pozitiv. După cum bine știm, regulile pe care trebuie să le respecte Ducesa la Palat sunt suficient de restrictive încât să-i permită acesteia să-și păstreze blogul pe care obișnuia să-l aibă ori un cont personal de Instagram, așadar, posibilitățile ca această propunere să fie acceptată sunt foarte mici. 

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle