Va exista, totuși, o continuare a serialului ”Friends”

friends

Cele șase personaje ale unuia dintre cele mai populare seriale de televiziune, ”Friends”, vor avea parte de o reuniune, anunță Hollywood Reporter.

Astfel, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matthew Perry și Matt LeBlanc se află în discuții pentru o producție specială Friends. Mai mult, chiar și producătorii serialului, care are rulat între 1994 și 2004, David Crane și Marta Kauffman sunt în cărți, chiar dacă aceștia au infirmat recent zvonurile unei continuări. Chiar și Jennifer Aniston a negat că s-ar pune problema unei reuniuni pe ecrane a serialului care a făcut-o celebră, dar a dat destulă apă la moară perpetuării zvonurilor unei reuniuni Friends prin publicarea unei fotografii cu toți foștii ei colegi de serial, prin care și-a făcut debutul pe Instagram.

View this post on Instagram

And now we’re Instagram FRIENDS too. HI INSTAGRAM 👋🏻

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

Astfel, acum nu mai rămâne decât ca distribuția și producătorii să bată palma și să-și sincronzieze agendele pentru a începe filmările.

View this post on Instagram

Guess who I had lunch with today….I KNOW!! Could I BE any happier? #realfriends

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial) on

Serialul Friends rulează în prezent pe Netflix, dar acest lucru nu se va mai întâmpla decât până la sfârșitul anului, deoarece apoi va trece la concurență, pe canalul de streaming deținut de Warner Media – HBO Max, care va avea drepturi de difuzare începând din luna mai 2020. HBO Max a plătit pentru drepturile de difuzare pe cinci ani 425 de milioane de dolari.

Categorii Lifestyle