Uterqüe: Cea mai nouă destinație de shopping de pe radarul nostru

Anul trecut pe vremea această, Uterqüe inaugura primul punct de vânzare în România – un magazin online – cu promisiunea că magazinul fizic va urma să îşi deschidă porţile în scurt timp. Acel moment se apropie din ce în ce mai mult (încă nu avem data exactă a deschiderii, însă ştim că se va întâmpla cât de curând), iar în aşteptarea momentului în care vom putea admira colecţiile Uterqüe pe viu, am decis să ne delectăm cu cea mai nouă campanie a retailerului, al cărei star este Patricia Manfield, IT girl şi street style star.

Retailerul Uterqüe este parte a grupului Inditex, care deţine o serie de alte branduri care pot să fac pariu că se regăsesc pe lista ta de shopping favourites: Zara, Bershka, Stradivarius, Pull&Bear, Massimo Dutti şi Oysho, ceea ce este, zic eu, un motiv serios pentru a te convinge că o să găseşti o multume de lucruri drăguţe la Uterqüe.

Chiar dacă este un brand relativ nou, Uterqüe  a devenit în scurt timp de la lansarea să pe piaţă internaţională un go-to pentru accesorii cool şi haine cu aer atemporal, pe care le poţi purta fără probleme sezoane de-a rândul.

Printre cele mai cool piese din colecţia nouă se numără o fustă din piele roşie cu nod în talie, pantalonii din piele cu talie înaltă şi centură cu cataramă statement, capa cu volane strălucitoare şi o serie de cămăşi suave din mătase. Bineînţeles, nu rata bijuteriile statement, accesorii cu detalii inedite (ochelarii de soare cu rame sculptate sau curele cu catarame accentuate), dar şi pantofii cu toc pătrat gros şi detalii feminine.