Ce își doresc vedetele de la 2021

Câteva dintre vedetele PRO TV ne-au dezvăluit cu ce gânduri pășesc în Noul An. Cosmin Stan, Andreea Marinescu, Lavinia Petrea, Jorge și Anca Dumitra ne îndeamnă să nu ne pierdem speranța și să avem convingerea că totul va fi bine.

Cosmin Stan:

”Aștept 2021 cu speranță și încredere! Speranța că va fi bine și încrederea că eu, cel puțin, am învățat să prețuiesc și mai mult fiecare moment, dar și fiecare om drag mie pentru că am simțit cu toții anul acesta cât de fericiți eram înainte și nu ne dădeam seama. M-am hotărât deci să nu mai las viața să treacă pe lângă mine și să nu mai pierd timp și energie cu lucruri sau oameni care nu îmi plac. Sunt optimist incurabil și chiar cred că 2021 va fi anul în care vom face primii pași în noua normalitate. Va fi un an al descătușărilor, un an în care chiar vom sărbători viața, după atâtea restricții!”

Andreea Marinescu:

”Sper ca 2021 să ne dea ocazia din nou să ne îmbrățișăm fără frică, să ne întâlnim, să ne vedem zâmbetele nu doar să le citim în priviri! Am învățat multe anul ce tocmai se încheie și cel mai mult am apreciat că am putut să stau mai aproape de ai mei, să am cât pot de multă grijă de ei. Dar a fost și un an foarte dificil care m-a pus la încercare, care ne-a pus pe toți la încercare. Acum cu lecțiile învățate sper să pășim într-un an mai bun în care să putem face cât mai mult bine și să auzim cât mai mult de bine.”

Lavinia Petrea:

Simt că pentru mine 2021 va fi un an “doi în unul“ încercând să recuperez toate lucrurile pe care nu le-am făcut în 2020, anul în care multe dintre acțiunile noastre au fost condiționate de pandemie. Când mă gândesc la noul în an îmi vin în minte cuvintele: energie, libertate, călătorii. Abia aștept să privesc fără îngrijorare, față în față chipurile colegilor și prietenilor, abia aștept să-i îmbrățișez fără rezerve pe cei dragi. 2021 pe mine mă găsești mai puternică si mai răbdătoare ca niciodată, dar vreau sa te rog să fii bun cu noi și să ne aduci înapoi normalitatea!”

Jorge:

”Eu spun în fiecare an: “anul acesta este cel mai bun an din viața mea de până acum”. Așa că 2021, exact așa o să fie și așa vă doresc și vouă: ca 2021 să fie cel mai tare an din viața voastră de până acum. La mulți ani, AList, La mulți ani tuturor românilor!”

Anca Dumitra:

Traseul acestui an a fost precum un labirint. Emoții și stări de tot felul. Întâmplări bizare, unele nefericite, dar cele mai multe în așteptare. Parcă și acum că mai e foarte puțin din acest an, tot un soi de ‘pending’ resimt. Deși deloc ușor anul, sunt recunoscătoare și fericită că familia mi-e bine. Și asta îmi doresc în fiecare zi, în fiecare nou an, însă acum parcă mai mult ca niciodată. Să nu ne pierdem credința, bunătatea, voioșia și simțul umorului. Să avem sănătate din plin să putem traversa orice perioadă care aparent poate deznădăjdui. Un an nou cu totul tuturor, bunătate și sănătate și să ne revedem cu bine și în sălile de teatru.”.

Categorii Lifestyle