UNTOLD. Ținuta de festival- Day 3

Hei A-Listers! Dacă a mai trecut o zi de festival, atunci vedem cu siguranța și o nouă ținută. Ziua cu numărul trei a festivalului UNTOLD 2018 aduce un vibe plin de energie, deoarece aceasta zi este una dintre cele mai agitate și zgomotoase din cele patru zile de muzică.

Iar, dacă vorbim de agitație și dinamism, ținuta trebuie să se potrivească cu atmosfera festivalului.

Am păstrat look-ul all black, însă, de această dată, piesele alese sunt mult mai cambrate,  definesc foarte bine linia corpului. Un body elastic cu mâneci supradimensionate din tiul și o pereche de pantaloni scurți  din piele întoarsă cu talie înaltă și inserții de franjuri metalici conturează o ținută de festival lejeră și feminină.

    Annema Design

Annema Design

Annema Design

Cele două piese care compun ce-a de-a treia ținută de festival sunt realizate de un tânăr designer român – Anamaria Prelipcean – Annema Design. Anamaria își pune amprenta asupra fiecărei piese creeate, reușind să scoată din banal orice obiect vestimentar la care lucrează. Mânecile supradimensionate ale body-ului și inserțiile metalice ale pantalonilor scurți reprezintă amprenta Annema Design.

Diana Lupu

Diana Lupu

Deoarece franjurii metalici ai pantalonilor scurți îndeplinesc și rolul de accesoriu, cerceii aleși de la Alexandra Nacu Jewelry păstrează nota metalică și dinamică a ținutei prin arcuire sub forma unei inimi.

Alexandra Nacu Jewelry

Pentru a pune în evidență și mai mult elasticitatea ținutei, Alexandra de la Headline Studio Academy a realizat o împletitură extrem de IN în materie de hairstyle pentru festival. Pentru puțină culoare, am adaugat și puțin sclipici!

Headline Studio Academy

Headline Studio Academy

Am optat pentru un make-up luminos, cu un strop de sclipici în zona pleoapelor și o linie de tuș simplă, dar de efect, iar așa cum  ne recomandă Gabriela Popescu Make-up Artist, pentru machiajul de festival,putem experimenta și ne putem lăsa liberă imaginația – rujul ales este unul intens.

Gabriela Popescu Make-up & Diana Lupu

Diana Lupu

O altă ținută de festival care ne atrage atenția atunci când trecem pe la #alistbed este look-ul Andreei Esca. Rochia Andreei păstrează tematica florală a ținutei din prima zi de festival, iar geanta și botinele cu franjuri balansează nuanța de roșu a rochiei.

Andreea Esca

Andreea Esca & Diana Lupu

Stai aproape pentru ultima ținută de la festivalul UNTOLD!

Proiect susținut de Samsung. #DoEpicShots #withGalaxy

Foto Credit : Francisc Photographer, Raluca Ciornea