UNTOLD Stories cu Marius Moga (VIDEO)

L-am întâlnit pe Marius Moga în ultima zi de festival. Artistul ne-a povestit cu lux de amănunte toate detaliile despre studioul mobil din Parcul Central și nu numai.

Aveți un autocar- studio mobil, chiar aici la UNTOLD. Care a fost cea mai mare provocare în realizarea acestui proiect?

Autocarul în sine, să-l facem să arate a studio. În spatele printurilor sunt bureți de antifonare. Știam că vor fi multe boxe, muzică, nebunie și am reușit să găsim o soluție într-un timp foarte scurt. Oamenii au fost surprinși de o astfel de actrivitate, în acest bus

Cum ai descrie experința UNTOLD din acest an, până acum?

A fost un pic istovitoare. Dar mă bucur că am avut ocazia să stăm de vorbă cu tot felul de oameni, din zone diferite din muzică. Pentru că am avut treabă. A fost o ocazie mai profi să cunoaștem alți muzicieni, iar pentru echipa noastră asta a fost un mare plus.

Vezi mai sus interviul integral cu Marius Moga!

Proiect susținut de Samsung. #DoEpicShots #withGalaxy

Untold și DeMoga Music au transformat un autocar într-un studio muzical, complet echipat și funcțional, amplasat în zona Artists Village din incinta festivalului Untold. Artiști din line-up-ul Untold au lucrat în studio împreună cu producătorii și compozitorii DeMoga Music. Proiectul Untold Sessions by DeMoga Music & Inspired by Visa este o premieră pentru România.

Categorii Lifestyle