Untold 2016: ultimele pregătiri și informații despre festival

untold

Săptămâna viitoare, ne revedem la Cluj pentru patru zile de muzică și distracție la Untold 2016! Armin van Buuren, Martin Garrix, Afrojack, Tiësto. Faithless, Kwabs, Parov Stelar și mulți alții vor urca pe cele opt scene ale festivalului (Ursus Untold Arena, Galaxy by Telekom, Alchemy by Absolut, Forest by BT, Daydreaming by Kaufland, Stormkeep by Red Bull, The Citadel, The Ballroom by Groupama) între 4 și 7 august.

În plus, a fost lansată aplicația Untold 2016, care poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store. Festivalierii pot urmări pe telefon programul pe zile și scenele, pot vizualiza harta festivalului, pentru a găsi mai ușor zonele pe care le caută, și pot descoperi toate activitățile din perimetrul festivalului. Aceștia pot să-și creeze propriul program, în funcție de artiștii pe care nu vor să-i rateze.

Mai mult decât atât, site-ul Untold, www.untold.com, are în acest an un nou design în ton cu conceptul creativ al festivalului. Toate detaliile importante referitoare la regulamentul festivalului, campaniile Untold, posibilitățile de transport spre festival incluse în „Travel Experience”, cât și detalii despre ultimele opțiuni de cazare se găsesc foarte ușor în site. Cât despre Internet, nu trebuie să vă faceți probleme: Telekom România oferă Wi-Fi gratuit participanţilor la festival, pe toată perioada evenimentului. Pentru o experienţă completă, participanţii pot încărca filme, poze cu artiştii preferaţi şi pot distribui tot ce doresc ei pe reţelele de socializare, fără teama de a pierde conexiunea. Pentru a oferi o experienţă deosebită utilizatorilor şi pentru a gestiona traficul mare de date, Telekom va instala deja peste 100 de routere Wi-Fi de la Cisco, la care pot fi conectate simultan peste 20 000 de echipamente mobile.

Iar pentru cei care adoră tehnologia, Untold și Telekom au pregătit o mulțime de surprize. Martinez Brothers, DOP, Eats Everything, Seth Troxler, Jamie Jones, Satoshi Tomie, Sasha, John Digweed, Dubfire și Sharam sunt headlinerii care vor concerta pe scena Galaxy by Telekom. Experiența celor care vor fi prezenți la această scenă va fi dusă la un alt nivel cu ajutorul unui ecran în trepte şi cu efecte 3D accentuate, festivalierii pasionați de muzica techno vor putea admira dragoni formați din constelații, meduze cosmice și ființe intergalactice.

Untold 2016 sună bine, nu-i așa?

Categorii Lifestyle