Unicorn Make-up Mania

Preluat direct de pe podiumurile de modă de la New York Fashion Week 2017, un nou trend a stârnit o nebunie în materie de machiaj. Este vorba despre unicorn make-up, un look pe cât de colorat şi de copilăresc pe atât de greu de trecut cu vederea. Atenția cade asupra pleoapelor, care sunt învăluite în culori prismatice, strălucitoare, ce ne duc cu gândul la inorogii din basme. (Foto: victoriassecret.com)

Pentru a obține un astfel de look, ai nevoie de imaginație, multă culoare și puțină îndemânare. Îţi recomandăm metoda make-up artistului Tom Pecheux, care este cât se poate de simplă. Totul pleacă de la o linie generoasă de creion negru, pe care o trasezi diagonal pornind de la linia superioară a genelor până la încrețitura pleoapei. Linia neagră poate fi mai dramatică decât de obicei, pentru a da cât mai multă alungire și profunzime formei naturale a ochiului. Peste aceasta, aplică doar în colțuri o bază de fard negru, iar apoi, cu ajutorul unei pensule umezite, adaugă pigmenții de culoare în centru, optând pentru nuanțe intense și sidefate. În final, culoarea aleasă trebuie să se amestece armonios cu fardul negru, pentru un efect de umbre graduale.

Există, desigur, multe ale variante ale acestui tip de make-up. Avantajul este că te poți juca la infinit cu culoarea și cu formele, așa că nu ezita să desenezi sau să aplici accesorii pe pleoape sau în jurul ochilor.  Dacă preferi mai degrabă tonuri pastelate, atunci lasă-te inspirată din deserturile tale preferate, care combină delicios culoarea ciocolatei cu cea a mentei fragede sau cu bucăți întregi de zmeură.Pentru un look mult mai îndrăzneț, marcă a unei femei încrezătoare, o tușă de culoare metalică în nuanțe de platină, aramă, albastru crepuscular, fucsia, violet sau verde smarald va complementa cu succes o ținută all-black. Joacă-te!