Unde și-a petrecut vacanța Gina Pistol

gina pistol lefkada

Prezentatoarea emisiunii ”Chefi la cuțite” (Antena 1) și-a petrecut o binemeritată vacanță în Grecia, alătri de gașca ei de prieteni.

Gina Pistol a optat în această vară pentru insula Lefkada, una dintre cele mai frumoase din Marea Ionică, cu plaje întinse și apă turcoaz, care oferă unele dintre cele mai spectaculoase priveliști. Gina s-a plimbat și pe străduțele orășelelor din Lefkada, acolo unde, nu doar o singură dată, a fost recunoscută de turiștii din zonă:

gina pistol lefkada

gina pistol lefkada

”Atmosfera de pe insulă a fost una cu totul și cu totul specială. Satele pescărești, drumurile împădurite cu vedere spre orizont și spre mare, stilul de viață liniștit al localnicilor, ospitalitatea lor, toate acestea au fost absolut fantastice!”, a mărturisit vedeta.

gina pistol lefkada

gina pistol lefkada

gina pistol lefkada

Gina nu a putut sta departe de tavernele grecești și nici de mâncarea tradițională: ”Bucătăria grecilor este delicioasă! Cu toate acestea, am încercat să nu cad pradă tentațiilor și am ales de fiecare dată salate proaspete, legume și pește la grătar. Am primit și câteva secrete de gătit de la gazdele restaurantelor, așa că m-am întors acasă cu câteva rețete pe care abia aștept să le încerc”, a mai spus Gina.

După întoarcerea din Grecia, Gina a plecat la Festivalul Untold, acolo unde iubitul ei, Smiley, a susținut un concert.

Categorii Lifestyle