Unde s-au relaxat starurile de la Hollywood în această vară

Vara încă nu s-a terminat, iar vedetele se relaxează în voie pe plaje însorite. Iată ce destinații de vacanță au ales pentru sezonul estival: Naomi Campbell, Richard Gere, Claudia Schiffer și Charlize Theron!

Supermodelul Naomi Campbell s-a relaxat pentru câteva zile, în această vară, la Saint Tropez, una din stațiunile de lux din sudul Franței. Nici aici Naomi nu a scăpat de ochii vigilenți ai paparazzilor, celebrul model fiind surprins la bordul unui iaht de lux, într-un alb, cu ochelari de soare foarte cool.

Actorul Richard Gere împreună cu soția sa, Alejandra Silva, despre care se zvonește că este însărcinată, au fost văzuți în această vară în vacanță, pe Coasta Amalfi. Alături de ei s-a aflat și fiul Alejandrei din căsătoria anterioară.

Modelul Claudia Schiffer este într-o formă fizică de invidiat la cei aproape 50 de ani. Pozele surprinse cu ea în costum de baie, la bordul unui iaht din Portofino, nu fac decât să reconfirme acest lucru. Claudia a fost văzută împreună cu soțul său, regizorul englez Matthew Vaughn, relaxându-se pe yacht în timpul vacanței!

Charlize Theron s-a bucurat și ea de soarele torid al verii, într-o vacanță la Famous Atlantis Bahamas Resort. Îndrăgita actriță a fost zărită pe plajă alături de mama ei Gerda Jacoba Aletta Maritz! 

FOTO: Hepta

Categorii Lifestyle