Unde ne relaxăm? Agenda lunii iunie

vacanta

Nu ştiu alţii cum sunt, dar an de an, de îndată ce se instalează iunie, mie mi se face instant chef de ducă. Totuşi, chiar dacă în mintea mea, vara e sinonimă cu vacanţa, de când am devenit adult mă mulţumesc cu gândul că măcar weekend de weekend am şansa de a evada din Bucureştiul aglomerat. Mai ales că am descoperit câteva propuneri pentru sfârşit de săptămână absolut tentante. Mai mult ca sigur că o să vă încânte şi pe voi.

3 zile de VUNKanţă (10-12 iunie)

Când vorbesc despre Blaxy Premium Resort & Hotel, un resort turistic construit în localitatea 23 August, la câţiva kilometri de Olimp, prima amintire care îmi vine în minte este o dimineaţă devreme, în care nu se auzeau decât pescăruşii, iar eu nu mă mai puteam dezlipi de pe terasă.

vacanta la mare

Privită de sus, priveliştea este cu atât mai demnă de o carte poştală. Întinzându-se pe o suprafaţă de 72.000 metri pătraţi, locul, împânzit cu pisicne pentru adulţi şi copii, kids club, un amfiteatru în aer liber, restaurante, baruri, dar şi o plajă privată de 10.000 de metri pătraţi, e destinaţia ideală pentru vacanţă.

Blaxy Premium Resort&Hotel

Weekend-ul acesta, între 10 şi 12 iunie, Blaxy Premium Resort&Hotel va inaugura începutul sezonului estival cu un concert Best of Vunk. Fan declarat al lor, dar şi al locului, nu puteam să lipsesc. Mai mult, vă invit şi pe voi. Turiştii nu îi vor asculta doar cântând pe cei de la Vunk, ci vor petrece două zile de pomină în compania lor. În plus, vor beneficia de un sejur all inclusive, două nopţi de cazare în cameră dublă, acces gratuit la plaja privată şi la piscină, şi vor putea de asemenea participa la focul de tabără. Nici copiii nu se vor putea plânge că duc lipsă de activităţi întrucât li s-au pregătit programe de entertainment. Iar câtă vreme domnii vor urmări vineri meciul Franţa-România pe marginea piscinei, eu şi prietenele mele, cu care am stabilit deja să ne vedem acolo, vom discuta cu siguranţă despre cele mai noi tratamente de înfrumuseţare – aşa cum se întâmplă de fiecare dată când nimeresc într-un grup de femei. Mai multe detalii, puteţi afla aici.

Lavender Fest 2016 (17-19 iunie)

Anul trecut, am ratat Lavender Fest, un festival supercool ce are loc în Cobusca Nouă, lângă Chişinău. Cei care au fost acolo au avut grijă să regret că am lipsit şi mi-au povestit cum au petrecut două zile de poveste pe câmpul întins de lavandă, la 30 de kilometri de Chişinău, învăluiţi de parfumul inconfundabil, umplându-şi timpul cu activităţi inedite. O lume întreagă, îmbrăcată în alb, a dansat, a vizitat târgul de artizanat tematic şi s-a lăsat pe mâna unor terapeuţi pricepuţi pentru un masaj cu levănţică.

Din fericire, istoria se repetă şi anul acesta, şi intenţionez să mă bucur de toate experienţele care mi se oferă, chiar şi de o şedinţă foto în mijlocul câmpului de lavandă. Sunt sigură că voi fi atât de bine dispusă încât voi fredona cu voce tare melodiile cântate live de trupa Golan. Mai multe detalii, puteţi afla aici

Dacă vă faceţi griji pentru cazare, eu una am rezervat deja o cameră la Berd’s Design Hotel, care poartă semnătura arhitectului italian Luca Scacchetti şi e mobilat cu p piese valoroase de la Poltrona Frau. Să vă mai spun că are şi Spa şi un Institut Kérastase?

Weekend la spa la Băile Olăneşti (24-26 iunie)

Hammam

Nu am mai fost la Băile Olăneşti de când eram copil. Iar de curând, odată ce am aflat de deschiderea noului centru de wellness Tisa Spa Resort, mi-am învins şi prejudecata că nu am ce face acolo. Mi-am propus să petrec neapărat la ei un weekend, curioasă să încerc meniul de tratamente Spa care au la bază proceduri tradiţionale româneşti inspirate din natură. În plus, să recunoaştem, ritualul Regina Maria sau Coloana Infinitului sună extrem de interesant. Iar ce mă încântă din toată inima este că branduri româneşti precum Plantavorel, Pell Amar şi Farmec sunt puse în valoare.

Tisa SPA

Cel mai mare centru wellness din regiune, Tisa Spa Resort îşi aşteaptă oaspeţii cu piscine diverse, jacuzzi-uri exterioare, piscine pentru copii, tobogane, saune, hammam, baie de abur, salină, locuri de joacă, un Spa herbal Casa Naturii, sala de fitness Technogym, zone de relaxare spaţioase, baruri şi terase şi un meniu de tratamente spa impresionant – toate contribuind la crearea unei oaze de relaxare şi stare de bine.

Dacă vrei să îţi încarci bateriile, acum ştii unde.