Unde mergem la piscină în București

piscine bucuresti

Dacă n-ai plecat la mare și vrei să-ți petreci timpul într-un mod agreabil la o piscină în București, iată câteva opțiuni. Printre ele se afla și o piscină acoperită, foarte potrivită pentru petreceri private, aniversari, majorate etc, unde poți celebra într-un mod original evenimnetele importante din viață.

Piscina Grădina Floreasca

piscine bucuresti

Multă iarba verde și vegetație, este această oază din mijlocul Bucureștiului. Aici poti petrece liniștit o zi întreagă, pentru că are și terasă-restaurant.

Tarife

Luni-vineri: 45 lei adulți, 35 lei copii (3-12 ani)

Sâmbătă – Duminică și zile sărbători legale: 50 lei copii (3-12 ani), 70 lei adulți

Luxuria Centrum

piscine bucuresti

Pentru ca Luxuria Centrum se inspiră din somptuozitatea și eleganța reședințelor romane ca să creeze un spațiu select, unde patricienii moderni să-și poată celebra, cu tot fastul cuvenit, aproape de centrul Bucureștiului, evenimente importante din viața lor. O locație cu totul originală și neașteptată, poate fi inundată de lumină, dar e fascinantă noaptea, când rămâi tot sub un cer senin, pictat pe tavan de artiști talentați.

Spațiul  e versatil: poți organiza un fancy pool party sau un classy cocktail, o petrecere de copii ziua, dar și o noapte de distracție până dimineața. Spre exemplu, un majorat de care se va vorbi și la întâlnirea de 20 de ani de la terminarea liceului. Un business de familie, Luxuria Centrum are toate atributele oferite tocmai de această particularitate: căldura unui cămin, eleganța și lucrul bine făcut, ca pentru tine. E un spatiu care te cucerește si iţi inspira forta pe masura ce ti-l asumi si se dedica oricui isi doreste să aibă un eveniment fastuos. Strada Lugojana, nr. 17, sector 3, București

YOunivers

piscine bucuresti

O altă oază din mijlocul Bucureștiului e YOunivers Summer Club. YOunivers Summer Club dispune de o capacitate de 300 de șezlonguri, o parte dintre acestea fiind amplasate în zona VIP din apropierea piscinei.

Tarife

Marti – Joi: 50 lei adulți, 30 lei copii (3-12 ani)

Vineri: 65 lei adulți, 30 lei copii (3-12 ani)

Sambata-Duminică: 80 lei adulți, 40 lei copii (3-12 ani)

Crazy Pool

piscine bucuresti

West Gate Studios a deschis piscina Crazy Pool, devenind, astfel, singurul campus privat din România cu piscină. Crazy Pool este o piscină modernă, cu terasă exterioară, unde de poți relaxa oricând împreună cu prietenii la un cocktail, la o bere sau o cafea bună. Și, pentru că înotul deschide apetitul, după o binemeritată bălăceală în bazin, trebuie să încercați preparatele delicioase disponibile în meniu. Ba mai mult, dacă îți place să faci mișcare și vrei să te menții în formă, încearcă pista de alergare și rollerblade.

Tarife

Luni-vineri: 30 lei adulți, copii 2-6 ani: 15 lei, copii 6-14 ani:15 lei

Sâmbătă-Duminică: 50 lei adulți, copii 2-6 ani: 15 lei, copii 6-14 ani: 20 lei

Categorii Lifestyle