Unde își petrec modelele Victoria’s Secret vacanța de vară?

Dacă în timpul anului le admirăm pe catwalk, în timp ce defilează în cele mai sexy ținute, acum a venit momentul să pornim alături de ele în căutarea celor mai cool și… însorite destinații de vacanță. Din Croația în Ecuador, iată unde își petrec vara supermodelele Victoria’s Secret.

Josephine Skriver (@josephineskriver)

Supermodelul de origine daneză a pornit în această vară pe urmele personajelor din Game of Thrones și a ajuns în Dubrovnik, Croația, unde a surprins cele mai simpatice instantanee în deja celebrul King’s Landing.

Adriana Lima (@adrianalima)

Adriana Lima a aterizat în această vară tocmai în… Muntenegru, în fabulosul orășel istoric Kotor, care are ieșire la golful cu același nume.

Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio)

Alessandra Ambrosio este #foreveronvacation! După o scurtă oprire pe insula Mykonos, modelul și-a strâns gașca și a dat tonul distracției în… Ibiza!

Lily Aldridge (@lilyaldridge)

Lily Aldridge a luat-o pe micuța sa parteneră, Dixie Pearl, fetița sa și a lui Caleb Followill, solistul Kings of Leon, într-o aventură prin frumoasa Veneția.

Jasmine Tookes (@jastookes)

Jasmine Tookes este fără doar și poate aventuriera echipei Victoria’s Secret. Supermodelul și iubitul ei, Juan David Borrero, au luat la pas Ecuadorul și au ajuns chiar și la Cotopaxi, celebrul vulcan din Munții Anzi.

Elsa Hosk (@hoskelsa)

Cele mai relaxante vacanțe sunt întotdeauna cele petrecute în locurile dragi… acasă. Iar asta crede și Elsa Hosk, modelul de origine suedeză care s-a întors la Stockholm pentru o binemeritată pauză. Și punem pariu că ea nu are deloc de suferit de pe urma temperaturilor caniculare!

Foto: Instagram

Categorii Lifestyle