Unde ieșim în weekend?

unde ieșim în weekend

Săptămâna aceasta s-au anunțat o mulțime de evenimente în București, însă noi le-am ales pe cele mai cool.

SPOTLIGHT – Bucharest International Light Festival

Între 12 și 15 aprilie, SPOTLIGHT – Bucharest International Light Festival transformă, pentru al patrulea an la rând, una dintre cele mai importante artere ale Bucureștiului, Calea Victoriei, într-o galerie în aer liber a instalațiilor de lumină.

Bucureștenii sunt așteptați pe Calea Victoriei zilnic, între 12 și 15 aprilie, de la ora 20.30 la ora 23.00, la singurul festival internațional al luminii din București, care aduce în acest an proiecte multimedia din Franța, Austria, Australia, Germania, România și Israel.

În timp ce te bucuri de spectacolele senzaționale din cadrul evenimentului Spotlight Festival, nu uita să te oprești să îți iei porția de energie de la food truck-urile amplasate în Piața Enescu și Piața Universității.

unde ieșim în weekend
(foto: Andrei Gîndac)

Street Food City

Gurmanzii sunt invitați la un eveniment delicios, unde Food Truck-eri cu experiență își unesc forțele ca să ofere o vizită culinară în jurul lumii!
Preparate românești, europene, orientale, asiatice și americane vor sta la dispoziție într-un splendid cadru pe malul lacului Herăstrău, pe terasa faimosei Berării H.

unde ieșim în weekend

Bucharest Fashion Film Festival

Festivalul se desfășoară timp de trei zile în trei locatii diferte: Cinema Elvira Popescu, Apollo 111 Teatrul și POINT. Este primul festival din România care explorează legăturile dintre film, modă și advertising, prin intermediul filmelor, workshop-urilor și dezbaterilor.  Festivalul începe la ora 20.00 cu proiecția unui film, iar la ora 22.00, are loc și petrecerea de deschidere.

unde ieșim în weekend

Categorii Lifestyle