Unde ieșim în weekend?

Invenții celebre, dans, relaxare în piscină, degustare de vinuri, multă mâncare, dar și o piesă de teatru. Cam așa arată programul pe care ți-l propunem în primul weekend de toamnă!

Mari români și invențiile lor celebre

Știai că Bucureștiul a fost primul oraş din lume iluminat cu felinare cu petrol? Sau că un român a inventat scaunul ejectabil? Acestea sunt doar câteva exemple care au schimbat istoria omenirii în ultimii 100 de ani, iar Bucuresti Mall – Vitan a pregătit cu ocazia Centenarului un proiect cultural inedit prin care să expună cele mai importante și renumite invenții ale românilor. Din acest weekend până pe 30 septembrie, ai ocazia să descoperi cine sunt inventatorii care au schimbat lumea.

BIDFF 2018 – Bucharest International Dance Film Festival

Cea de-a patra ediție a Bucharest International Dance Film Festival are loc în perioada 6 – 9 septembrie 2018 și este găzduit de șase spații din Capitală. Tema ediției din anul Centenarului a singurului festival de gen din România o reprezintă „[re]tracing” – urmele pe care timpul le-a lăsat în viețile oamenilor și ale comunităților din care fac parte. Mai multe detalii aici.

Therme Essentials

Relaxează-te, scapă de stres în acest weekend și fă o vizită la Therme. Weekend-ul reunește toate surprizele din timpul săptămânii. Ceaiurile japoneze, măștile cu miere, smoothie-urile cu vitamine, ritualurile Aufguss, sesiunile de AquaGym, AquaFun, HidroBalance, AquaShape și playlisturile antrenante ușurează trecerea de la o zi ca de vacanță la următoarea săptămână de muncă.

The WINE and Only Festival

În perioada 6-9 Septembrie ai ocazia să iei parte la prima ediție The Wine and Only Festival – târgul de vinuri atent selectate de la cei mai reputați producători naționali și internaționali. Evenimentul are loc pe terasa Berăriei H, lângă lacul Herăstrău, o zonă perfectă pentru a cunoaște fascinanta și rafinata lume a vinurilor.

Bucharest Street Food Carnival 2018

Bucureștiul devine capitala europeană streetfood – Bucharest Street Food Carnival! Orice gurmand adevărat a salvat deja în agendă datele de 6-9 septembrie și va lua cu asalt Romexpo, pentru a gusta din meniu de Carnaval. Ce te așteaptă? Peste 100 de vendori, restaurante cu preparate de senzație și artiști locali și internaționali care vor da tonul distracției.

Cai putere

Dacă te-ai distrat sâmbătă și duminică vrei să stai mai liniștit, iată o comedie despre un grup de prieteni care urcă în fiecare toamnă o motocicletă Mobra de la parter la etajul 10, pentru a o proteja pe perioada iernii. Evenimentul festiv se transformă într-o degringoladă totală care vorbește despre fragilitatea prieteniilor. Unde? La teatrul Godot. Mai multe detalii aici. 

Categorii Lifestyle