Unde ieșim în București în acest weekend prelungit

1 iunie

Sfârșitul săptămânii este mai aproape decât în mod normal, deoarece ne bucurăm de un weekend prelungit cu ocazia zilei de 1 Iunie. Și dacă tot avem parte de o zi liberă în plus, hai să vedem ce evenimente sunt în București în această perioadă.

Salonul Internațional de Carte Bookfest – ediția a XIII-a – va avea loc în perioada 30 mai – 3 iunie, în noul pavilion B2 de la Romexpo. Intrarea este liberă iar expozanții – cele mai importante edituri din România – îi așteaptă pe vizitatori cu cele mai bune cărti la cele mai bune prețuri, o mulțime de lansări și evenimente interactive. Copiii vor fi vedete ale acestei ediții, care prinde sărbătoarea de 1 iunie chiar în mijlocul celor cinci zile de Bookfest.

O nouă ediție de Festival Femei pe Mătăsari #8 – Forever Friends!, între 1 și 3 iunie. 3 zile în care se celebrează femeia și puterea ei de a face lumea mai frumoasă. An de an strada Mătăsari se transformă într-o poveste bine scrisă – despre prietenie, despre curajul de a construi, despre artă și frumusețe.

Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” anunță deschiderea expoziției temporare „Kiseleff nr. 1. De 110 ani, orașul crește în jurul lui!”, care va putea fi vizitată în perioada 24 mai – 14 octombrie 2018. Expoziția propusă de Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” ne va purta printr-o călătorie imaginară în timp, în care vom descoperi, cu ajutorul fotografiilor, al documentelor, dar și al obiectelor, diferitele momente prin care a trecut clădirea muzeului în cei 110 ani de existență. Atracția principală a expoziției va fi reprezentată de una dintre himerele originale care ornau cornișa muzeului, dar mai ales de o reconstituire a grupului alegoric „Știința Zoologiei”.

Therme Essentials. Weekend-ul reunește toate surprizele din timpul săptămânii. Ceaiurile japoneze, măștile cu miere, smoothie-urile cu vitamine, ritualurile Aufguss, sesiunile de AquaGym, AquaFun, HidroBalance, AquaShape și playlisturile antrenante ușurează trecerea de la o zi ca de vacanță la următoarea săptămână de muncă.

Categorii Lifestyle