Unde ieșim în acest weekend?

Dacă nu știai ce se mai întâmplă în București în acest weekend, îți spunem noi!

Corona Unplugged Earth Day

Ieși din casă de Ziua Pămantului și bucură-te împreună cu noi de un eveniment special Corona! Hai să le reamintim oamenilor cât de importantă e natura pentru noi. Vino și pedalează pentru a ține aprins mesajul “Earth is Living”.

Evenimentul are loc sâmbătă, pe 21 aprilie, ora 10, și se termină duminică, pe 22 aprilie, ora 22. Tot pe 22 aprilie, de la ora 20, are loc si  concertul unplugged Moonlight Breakfast.

Noaptea Cărților Deschise

A 6-a ediție a celui mai cunoscut eveniment de încurajare a lecturii are loc pe 23 aprilie, de Ziua Internațională a Cărții, în Piața Sfântul Anton, Centrul istoric al Bucureștiului.
De-a lungul anilor, Noaptea Cărților Deschise a conturat o comunitate extraordinară de cititori. Așadar, luni, 23 aprilie, de la ora 19.00, într-un decor special creat, esti asteptat în universul magic al cărților, să citesti și să faci schimb de titluri, autori sau idei, alături de cei care an de an aleg să celebreze cartea la Noaptea Cărților Deschise.

Record Store Day x Simbio

Simbio găzduiește un eveniment tare drăguț în această duminică, 22 aprilie, de la 11:00 la 19:00. Mansarda Simbio devine locul perfect pentru a sărbători cum se cuvine Record Store Day, alături de Alexandru Anghel, Head Of Music la RADIO GUERRILLA, care a pregătit o selecție de muzici gata să-ți bucure simțurile: discuri de vinyl din colecția personală, discuri noi de la Universal Music Romania și Roton Music (Warner Music), dar și discuri de vinyl lansate special de Record Store Day.

Bucharest International 10K 2018

Dacă încă ai apetitul deschis pentru alergat, tot în weekend te așteaptă o nouă cursă de 10 kilometri pe unele dintre cele mai frumoase străzi din București. În cazul în care îți sună bine, evenimentul are loc 22 aprilie 2018, de la ora 08:30, la startul Bucharest Internațional 10K.

Pentru mai multe detalii da un click aici! 

Categorii Lifestyle