Unde iei masa de Paște dacă nu vrei să gătești acasă

meniu paste hoteluri restaurant

Cu oferte speciale și preparate deosebite, restaurantele hotelurilor din Capitală oferă opțiuni inedite pentru cei care aleg să se așeze la masa de Sărbători altundeva decât acasă. Așa că, acum că ai scăpat de grija gătitului până la epuizare și de stresul aranjării și de strânsul mesei festive, iată unde te poți bucura în liniște de Sărbătorile Pascale alături de prieteni și de familie.

Brunch Deluxe la Sheraton Bucharest Hotel 

Cei amatori de gusturi rafinate și de un meniu complex pot alege să petreacă ziua de Paște într-unul dintre cele două restaurante, Avalon și Benihana din cadrul Sheraton Bucharest Hotel. Pentru că toți membrii familiei să aibă parte de momente de bucurie și relaxare, pe parcursul brunch-ului este amenajat și un spațiu de joacă pentru copii. 

În ceea ce privește desertul, CentroCakes vă va răsfăța cu cei mai gustoși cozonaci, precum și cu tradiționala pască. Puteți alege dintr-o varietate de preparate, atât internaționale cât și românești, la un preț special de 250 lei de adult și copil de peste 12 ani, 125 lei pentru copiii cu vârsta între 6 și 12 ani și acces gratuit pentru copiii cu vârsta de până în 6 ani. 

Toți invitații la brunch au acces liber în zona de Skyview Pool & SPA.

Meniu tradițional la Ramada Parc & Plaza Bucharest Hotel 

Pentru cei care țin la tradiție, restaurantul La Parc din cadrul hotelului Ramada Parc & Plaza din nordul Bucureștiului propune un meniu românesc, din care nu vor lipsi tradiționalele preparate de Paște din carne de miel, ouăle roșii și nici deserturile preferate de români, cozonacul și pasca. 

Oferta este valabilă pentru masă de prânz, în perioada 28-29 aprilie, la prețul de 80 de lei de persoană.

Categorii Lifestyle