Unde au mers vedetele la prima întâlnire?

prima-intalnire

Când îi vedem la evenimente sau emisiuni, vorbesc cu multă siguranţă şi pare că nimic nu le-ar putea zdruncina încrederea. La prima întâlnire însă, lucrurile stau complet diferit, iar emoţiile nu îi ocolesc nici pe ei, chiar dacă au „antrenamentul” scenei sau al platoului de filmare.

Blake Lively şi Ryan Reynolds, Jessica Alba şi Cash Warren, Victoria şi David Beckham, Miley Cyrus şi Liam Hemsworth: iată numai o parte dintre cuplurile care dezvăluie poveşti de la primele lor întâlniri.

David şi Victoria Beckham au trecut printr-o mulţime de provocări de-a lungul relaţiei lor de 19 ani, inclusiv prin ameninţări cu moartea şi scandaluri legate de infidelitatea fotbalistului (probabil vă amintiţi episodul din 2004, când tabloidul britanic News of the World a scos la iveală aventura lui Beckham cu asistenta sa personală, Rebecca Loos), dar au rămas împreună, indiferent de circumstanţe. Cei doi s-au cunoscut în 1997, la un meci de fotbal caritabil, pe vremea când Becks juca la Manchester Uniter, iar Victoria era cunoscută drept Posh din Spice Girls. La prima lor întâlnire, au mers la restaurantul franţuzesc de la Midland Hotel din Manchester, iar Victoria încă mai are rochia pe care a purtat-o la momentul respectiv.

Nu înţelegem noi exact cum stă treaba cu Tom Cruise şi scientologia sa (din acest cult mai fac parte John Travolta şi Kristie Alley), dar actorul câştigă puncte în plus la capitolul… romantism. La prima lui întâlnire cu fosta soţie, Katie Holmes, a scos-o pe aceasta la cină în avionul său privat. „Am ştiut că vreau să mă căsătoresc cu Katie încă din clipa în care am cunoscut-o. După prima noastră întâlnire, am fost sigur de acest lucru”, a povestit Tom Cruise. Din păcate însă, romantismul lor nu a durat mult, iar în 2012 au divorţat, după şase ani de căsnicie. Unul dintre motivele separării a fost şi influenţa Bisericii scientologice asupra relaţiei lor.

tom-cruise

Deşi este considerată una dintre cele mai sexy femei din lume (în 2007, chiar a primit acest titlu din partea revistei FHM), pentru Jessica Alba nu a fost deloc uşor să îşi cucerească soţul, producătorul Cash Warren: „Eram doar prieteni când ne-am petrecut prima zi împreună – am mers la plimbare cu bicicletele. Inventam tot felul de scuze ca să ne petrecem timpul împreună, eram ceva de genul: «Hei, vrei să mergem să luăm ceva de băut de la 7/11 (n.red.: un cunoscut lanţ de supermarket-uri)?»” Perseverenţa Jessicăi a funcţionat în cele din urmă, ea şi Cash sunt împreună din 2004 (în 2008 s-au şi căsătorit) şi au două fetiţe: Honor Marie şi Haven Garner.

jessica-alba

Prima întâlnire dintre Blake Lively şi Ryan Reynolds este demnă de o comedie romantică (desigur, cu ei protagonişti). „La aproape un an după ce am făcut Green Lantern, eram amândoi singuri şi am ieşit la o întâlnire dublă: ea era cu alt tip, eu eram cu altă fată. A fost cea mai ciudată întâlnire pentru respectivii doi, pentru că între noi se iscase un foc de artificii”, a povestit actorul. Blake şi Ryan s-au căsătorit în 2012, iar doi ani mai târziu a venit pe lume şi prima lor fetiţă, pe care au ales să o boteze James. În luna aprilie a fost confirmată vestea că cei doi se pregătesc să devină părinţi din nou.

blake-lively

Au jucat în The Last Song, au început să iasă împreună, s-au logodit, s-au despărţit, s-au împăcat din nou şi tot aşa. Da, exact, despre Miley Cyrus şi Liam Hemsworth este vorba! Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată cu două săptămâni înainte să înceapă filmările pentru The Last Song. „L-am cunoscut cu două săptămâni înainte de filmări. Am mers la o întâlnire la Starbucks, pentru că asta faci când îţi cunoşti partenerul cu care urmează să te săruţi luni întregi”, a povestit Miley.

miley

Pentru Prinţul William şi Kate Middleton, prima întâlnire nu a fost nici pe departe una în stil… regal. Cei doi au ieşit să bea ceva împreună la St. Andrews (universitate la care au studiat amândoi), dar planul nu a decurs deloc… romantic. Kate a vrut să facă o glumă şi a încercat o reverenţă, numai că s-a împiedicat din greşeală, făcându-l pe William să îşi verse băutura pe el. Sigur, începutul nu a fost tocmai promiţător, dar cu siguranţă cei doi se amuză teribil acum de acea întâmplare.

william

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle