Nicoleta Nicolae ∙ January 21, 2019 ∙ 4 min read

Ce-i drept, anul acesta nu ne făcusem timp să vă dezvăluim planurile noastre pentru 2019. Inspirați însă de Campania: Zeroluțiile tale. Inspirate de Heineken® 0.0 Alege-ți zeroluția și trăiește-o pe bune cu Heineken®, o parte din echipa A List Magazine ne-am decis să vi le dezvăluim. Pentru că am început anul în vervă, dornici să facem cât mai multe proiecte frumoase, să încercăm lucruri noi și câte și mai câte…

 

Amalia Dobre (fashion editor)

În 2019, aș vrea să se repete agitația din 2018, să vină cu proiecte multe și mulțumitoare, să fie așa un “vârtej creativ” în jurul meu cu mulți oameni faini, dar să-mi creez o bulă stress-free și liniștită, care să mă ajute să cresc și să iau decizii înțelepte.

Nicoleta Nicolae (redactor sef alistmagazine.ro)

2019 va fi cu siguranță unul în mișcare. Mișcare din toate punctele de vedere. Pe lângă nebunia de la birou, îmi doresc să dau jos câteva kilograme, așa ca mi-am propus să alerg în parc ori de câte ori vremea îmi va permite (ceea ce nu s-a mai întâmplat de 2-3 ani), să merg la sală, să fac sport și să îmi ating targetul pentru acest an: -15 kg.

Bianca Sterie (editor colaborator)

Mi-am făcut întotdeauna planuri mărețe, care s-au pierdut pe drum sau nu au ieșit așa cum mi-am dorit eu, așa că, în 2019, plănuiesc să iau lucrurile mai ușor. Mi-am propus să călătoresc mai mult decât de obicei, motiv pentru care am rezervat deja trei vacanțe pentru prima jumătate a anului. Cred că în asta voi investi: în experiențe care să mă ajute să descopăr oameni noi, culturi noi, locuri noi. Pe lângă asta, ideal ar fi să găsesc și eu un echilibru între viața profesională și viața personală: deocamdată, balanța înclină mai mult către prima, ceea ce nu e neapărat un lucru bun. Și dacă s-ar putea să am și mai mult timp pentru filme, seriale și cărți, ar fi de-a dreptul minunat. Dar cum spuneam și mai sus, le iau pe rând, ușor-ușor.

Diana Lupu (reporter A List)

Încheierea fiecărui an mă emoționează, trezește în mine curiozitate și un soi de nerăbdare pentru ceea ce îmi pregătește anul următor. Cu toate acestea, nu sunt un foarte mare fan al rezoluțiilor, deoarece cred că pe parcursul unui an toate experiențele cu care urmează să mă întâlnesc îmi vor modela așteptările și prefer să nu pre-setez. Dar, dacă ar fi să pornesc cu  speranță în noul an, mi-ar să continui să păstrez tot ceea ce am obținut în anul precedent: oameni dragi, proiecte la care am lucrat cu interes și dedicare, dorința de a îmbunătății munca pe care o fac, deschiderea către noutate și provocare și descoperirea de sine. Îmi doresc să pot privii cu același optimism toate experiențele ce îmi vor veni în cale. 2019 BRING IT ON!!

Maria Stefan (beauty editor)

În 2019 îmi doresc să am șansa să călătoresc mai mult, să experimentez noi culturi și obiceiuri.

Claudia Panțuroiu (Advertising Manager) și Magda Mușat (Advertising Manager)

Cu gândul la cea mai nouă campanie Heineken, ne-a plăcut ideea de a fi creativ cu prânzurile de la birou. Ne-am regăsit în ea, pentru că și nouă ne place să mâncăm și să fim și creative J.

Alexandru Presler (video editor)

Anul acesta îmi doresc să am mai mult timp pentru mine și să citesc tot ce nu am reușit să citesc în ultimii 5 ani J.

Zeroluțiile. Cu Heineken 0.0 – are ca scop să-i ajute pe oameni să continue să își stabilească rezoluții, să-i încurajeze și să-i ajute să nu mai pună presiune suplimentară pe ei.

“Now You Can” să-ți setezi propriile rezoluții printr-o modalitate nouă: Zeroluțiile. Cu Heineken 0.0 ai noi ocazii de consum de bere: la prânz cu prietenii, după un antrenament sau o ședință de yoga, în timpul unui meeting cu colegii etc.

 

 

 

 

Related Posts

Amna și Dorian Popa lansează o nouă piesă

În colaborare cu Sprint Music, Amna și Dorian Popa aduc în fața admiratorilor săi un motiv în plus…

Adele renunță la muzică și se apucă de școală

Adele (34 de ani) a făcut recent un anunț surprinzător: artista britanică a declarat că vrea să se…

Nicu Bocancea inaugurează Orangeria Iris -sera de evenimente unice de langa Bucuresti

Nicu Bocancea, master florist internațional și al patrulea cel mai bun florist al Europei, sărbătorește, pe 26 octombrie,…

The royal style: Regina Rania a Iordaniei

Regina Rania a Iordaniei este una dintre cele mai rafinate prezențe ale lumii. Ceva mai puțin discutată decât…

Lichiu cu prune – o rețetă recomandată de Adi Hădean

Lichiul sau hencleșul are origini săsești, iar în aceste zone se pune deasupra prunelor cremă de smântână sau…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă horoscopul în săptămâna…

Andra&Smiley lansează prima piesa împreună: „Doar vina ta”

Andra și Smiley au lansat prima lor piesă împreună, intitulată ”Doar vina ta”. Melodia este însoțită și de…

Celebrul rapper Coolio a murit la vârsta de 59 de ani

Cine n-a dansat vreodata la o petrecere pe muzica lui Coolio? Celebrul rapper american, pe numele real Artis…

ANSON’S: Eleganță și calitate în stil masculin

De aproape un an pe piața din România, ANSON’S te invită să descoperi într-o atmosferă aparte cele mai…

Ce să cumpărăm toamna aceasta de la Half is free

Mâine are loc ediția de toamnă a îndrăgitului târg Half is free. Dacă nu vrei să ratezi cele…